Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
2010. szeptember 30.

Paris FW I.

A francia fővárosra irányul ezúttal a divatszakma feszült figyelme, itt folytatódnak a 2011-es tavaszi-nyári prêt-à-porter bemutatók, ahol a nagy párizsi divatszalonok mellett ismét bemutatkozhattak a friss nevek. A fashion maraton első napja: 2010. szeptember 28.

Impasse de la Défense

Karim Bonnet újra bemutathatta divatmárkája darabjait megnyitva a nagy eseménysorozatot, méghozzá szabadtéri körülmények között. A Gare de l’Est pályaudvar előtt megjelenő kollekció leleményes, jól variálható, s élénk színekkel lett megbolondítva. Dúsan nyomott mintás textilek jellemezték a ruhákat, frissesség és dinamizmus kíséretében. A szabások egyszerűek, ám látványosak.

Aganovich

Negyedszerre kerültek a párizsi nagyközönség elé az Aganovich márka legújabb darabjai egy nagyon jellegzetes, párizsias hangulatban, egy lakóház ablakainak, folyosójának hátterével. A Brooke Taylor és Nana Aganovich nevével fémjelzett márka egy precízen végiggondolt, magas színvonalú kollekciót mutatott be a nézők előtt. Fehér twill és selyem szövetek, ruhák, blúzok és szoknyák formájában keltek életre. Rövid shortok, bolerók színesítették a felvonuló kreációkat, a fekete és az ekrü színek dominanciájával. Irving Penn fotója inspirálta minták jelentek meg a matériákon, több ruhát még különlegesebbé téve. Első alkalommal dolgozott együtt a művész Adriana Paice-szal, aki különleges hímzésekkel egészítette ki a darabokat.

Moon Young Hee

A tervezőnő nagyon nőies kollekciót alkotott a jövő tavaszra és nyárra megfűszerezve kis extremitással, főbb árnyalatok a krémszínek és a fekete, de a kék is nagyobb hangsúlyt kapott. A terjedelmes, látványos fodrok szép formákat eredményeztek, mini hosszak, topok, és pántos felsők kíséretével. Kis misztikum és érzékiség áradt a levegőben a sok koktél és estélyi ruha felvonulásakor.

Fatima Lopes

A portugál tervezőnő neve már ismerősen cseng annak, aki rendszeresen követi a Fashion Week Paris eseményeit. Most is hozta azt a színvonalat, melyet már megismert a nagyérdemű. 2011 nyarára a homokdűnék színei által inspirált kollekcióját ismertette meg a nézőkkel, könnyed, omló matériák, plisszék játszották a főszerepet a ruhákban. A sivatagi tájak lágy íveivel, a természetes árnyalatokkal játszott a designer, és a különböző anyagminőségek kombinálásával. Glamúros és nőies kollekciót alkotott Fatima Lopes.

Az első napon a jelenlévők megismerhették még Anthony Vaccarello, Amaya Arzuaga és Nicolas Andréas Taralis kreációit is.

Ungor Tímea

Forrás, fotók: fashions-addict.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»