Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. október 5.

Paris FW VI.

A vasárnap bővelkedett a különleges kollekciókban, Galliano kissé kaotikus kultúraközi ruhákkal készül a tavaszi-nyári szezonra, míg a monokróm, letisztult formák a Celinnél abszolút dominálnak.

John Galliano

A Dior kreatív igazgatója japán álmokat látott, mintás selymek, napernyők színesítik az alapvetően narancssárga, kék, lila és sárga kreációit. A következő szezonban Galliano elképzelése szerint nem szabhat határokat semmi a színek párosításának, gyakorlatilag bármit passzinthatunk bármivel, a lényeg az összhang, amelyet az anyagok és stílusok harmóniája teremt meg.

John GallianoJohn GallianoJohn Galliano

Céline

A márka a minimalizmus jegyében képzeli el a következő szezon darabjait, a pasztell és visszafogott színek mutatkoznak meg fő csapásirányként a színválasztás terén. A letisztult formák légies könnyűséget árasztanak magukból, továbbá az anyaghasználat is a természetesség jegyében történt. Világos, minimalista, de kidolgozott kollekciót láthatott a közönség. E stílus kedvelői abszolút igényes darabokat ölthetnek majd magukra e divatház jóvoltából.

CélineCélineCéline

Givenchy

A nagy múltú divatház hű maradt kissé szigorú, sikkes francia stílusához. Többnyire a fekete, fehér jellemzi a színhasználatot, míg az anyagok tekintetében az átlátszó selyem, csipke és nehezebb hatású vásznak a dominánsak. Az állatminták hol mellény, hol kabát formájában tűnnek fel, és ezzel egyidőben nyugtázhatjuk is: még mindig sztárnak számít e vadóc megjelenés még az elegáns kollekciókban is.

GivenchyGivenchyGivenchy

Andrew Gn

A divatház a romantikus stílust keverte a modernizmussal. Hófehér fodros maxiruhák és határozott vonalvezetésű modern összeállítások jellemzik a tavaszi-nyári kollekcióját. Valamennyi outfithez párosítottak fejdíszt is: hol hatalmas rózsa formájában, hol törökös turbánként van jelen e kiegészítő. Színeiben a monokróm, erősebb színek, a földszínek és a fehér dominálnak.

Andrew GnAndrew GnAndrew Gn

Akris

Igazodva a trendhez az Akris divatházban is a döntő stílus a minimalizmus és letisztult vonalvezetés. Mindezt a nagy gallérokkal teszi izgalmassá, a fűzöld kabát pedig felüdülés a szemnek. A bőr, mint felhasznált matéria is visszaköszön a kollekcióban. Ez az idei őszi szezonban kibontakozó anyag úgy látszik, hosszú tündöklésre számíthat, hasonlóan az állatmintához.

AkrisAkrisAkris

A vasárnapi Paris FW-en még látható volt Tim van Steembergen, Alexis Mabille, Estrella Archs és Martin Grants bemutatója.

Boncsér Sára

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»