Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. április 3.

El Paseo Fashion Week - 2011

Véget ért a 2011-es El Paseo Fashion Week, melyet immáron hatodik alkalommal rendeztek meg az USA-ban, Kaliforniában, a Palm Desert leghíresebb bevásárló negyedében. Ez a mesés esemény kilenc napig tartott (március 20-tól 28-ig), mely teljes egészében a szépség és a divat jegyében telt.

Olyan tervezők vonultatták fel ruhakölteményeiket, mint Olivel Tolentino, Manuel Cuevas, Michael Costello, Christopher Collins, Mondo Guerro, de megtekinthetsz egy-egy híres darabot Alexander McQueen, Oscar de la Renta és Zuhair Murad kollekcióiból is. Tarts velünk és meglátod, miért tartják az El Paseo Fashion Weeket a sivatag egyik legnépszerűbb eseményének.

Miniruhák és szoknyák

Hamarosan beköszönt a tavasz, és amint a hőmérő higanyszála feljebb kúszik, igyekszünk majd megszabadulni többrétegű, mindent eltakaró ruházatunktól. Legyen szó koktélruháról, utcai viseletről vagy hivatalos megjelenésről, bőven akad választék, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelő ruhadarabokat.

Christopher CollinsMondo GuerraMondo Guerra

A denveri tervező, Mondo Guerra innovatív stílusú merész tervei nagy sikert arattak a kifutón. Mesterien variálja a szöveteket, anyagokat, mintákat és nyomatokat, valamint nem ismer félelmet a színek használatát tekintve sem.

Oliver TolentinoOliver ToletninoEthan Bartlett

Légiesen könnyű anyagok, laza szövetek, puha selymek uralták a kifutót. Színes, gazdag színvilágú mintás ruhákat láthatsz Oliver Tentino és Ethan Bartlett kollekciójából, virágminták, bohém masnik, vidám színek, fodrok és csipkék jelzik a tavaszi zsongás közeledtét.

Michael CostelloChristopher CollinsHualesi Sun

Egy modernebb, kommercializált divat világában engedtek betekintést Tim Gunn pártfogoltjai: Christopher Collins, Mondo Guerro és a Palm Springs-i Michael Costello. Olyan időtálló darabokat terveznek, melyek minden korban nőiesek, s erőfeszítés nélkül elegánsak. Michael Costello számos darabot tervezett már előkelő díjátadókra és gálákra, olyan hírességek viselték ruháit, mint Toni Braxton, Paulina Rubio, Paris Hilton, Selma Hayek, Mary J. Blige, Nicole Richie, Celine Dion, és Mya.

Maxi ruhák

A hosszú ruhák sem hiányozhatnak gardróbodból, hiszen ez az a ruhadarab, ami mindenkinek jól áll, és nem előírás, hogy modell alkatod legyen! Azon túl, hogy karcsúsít, a maxi ruhák másik nagy előnye, hogy szinte bármilyen alkalomkor viselhető.

Mondo GuerraTrina TurkTrina Turk

A gazdag színvilágú ruhák szinte tündököltek a kifutón! A legdivatosabbnak a vörös és a narancs árnyalatai tűnnek, mint például, a papaya színű maxi ruha Michael Korstól. A melegben a maxi ruha nagyon kényelmes, ráadásul a különböző ékszerek, karperecek kombinálásával egyedi stílust teremthetsz!

Michael KorsYSLTrina Turk

Nadrágok a hőségben

Habár a fülledt, nyári idő a szoknyát kedvelők időszaka, a tervezők nem feledkeztek meg azokról sem, akik inkább a nadrágokat részesítik előnyben. A nadrágokat anyaguk, hosszuk, valamint szabásuk sokszínűsége teszi könnyen variálható darabokká és ezáltal közkedveltté.

Airi IsodaEthan BartlettOliver Tolentino

A rövid shortoktól kezdve a térdnadrágokon át, a háromnegyedes és a hosszú nadrág is nagyon divatos. Alkalomtól függően viselhető kosztümkabáttal, mellénnyel, tunikával és inggel is, a legjobb döntés, ha minden hosszból választasz magadnak! Az idei tavaszi trend szerint merész színeket is bátran párosíthatsz egymással, mint Akris a korall színű mellényt azonos színű nadrággal.

AkrisOliver TolentinoMichael Costello

Az est fénypontja

A nyár nemcsak a strandolás, hanem a szórakozás és a koktélpartik csúcsidőszaka is. Ha nem lenne ötleted, mit ölts magadra a következő elegáns estére, a tervezők erről is gondoskodtak. A színes, fodros vagy csipkés koktélruhák (Oscar de la Renta), a fényesen csillogó (Zuhair Murad) és a hosszú vörös (Alexander McQueen) estélyi a nyár kötelező kelléke.

Zuhair MuradAlexander McQueenMichael Costello

Hannah Childs ruháit a stílusikon Audrey Hepburn és az 1950-es évek divatja ihlette. A kollekció a klasszikus nőies stílust képviselik a bordó, sötétkék, tejszín és a mályva színeiben. Paul Hernandez az inspirációt a debütáló kollekciójához a tengeri szivacsoktól merítette. A letisztult formák és a hullámzó, puha kombinációk kontrasztja nagyon finom és nőies ruhákat eredményezett.

Paul HernandezEthan BartlettHannah Childs

Oliver Tolentino, Fülöp-szigeteki tervező a sziget élénk, vidám színvilágát vonultatta fel az idei El Paseo Fahion Week során. A harsány minták helyett az egyszínűre festett anyagokat használja, melyeket kristályokkal, gyöngyökkel, színes golyókkal, fodrokkal díszít, és mintegy szobrászként alkalmazza. Mesterien játszik a több rétegű textúrákkal, asszimetriájukkal, együtt alkotott fényükkel.

Oliver TolentinoOliver TolentinoPaul Hernandez

Férfiviselet

A tervezők természetesen a férfiakra is gondoltak és a divathét során a számukra tervezett kollekciókat is felvonultatták. A vibráló tavaszi és nyári színek (vörös, zöld, sárga, kék) a férfiak ruhásszekrényéből sem hiányozhatnak! A kockás, a mintás és virágmotívumokkal nyomott ingekhez és zakókhoz viselhetnek farmert, laza szabású vászonnadrágot, a bátrabbak még shortot is!

Ethan Bartlett

Alexandra PaulusAlexandra Paulus

Alexandra Paulus férfi kollekcióját az Edvárd korabeli öltözködési stílus ihlette. Az akkori jellegzetes darabokat, mint a lovaglónadrágot, a palástot variálta át a 21. századivá. A színpalettát a bordó, olívaolaj, mustár, antracit, fekete, kék árnyalatai alkotják.

Ethan BartlettPam MbangaPam Mbanga

Pillants bele a jövőbe az elismert Los Angeles-i Divat és Design Intézet végzős diákjainak debütáló kollekciói által. A különös stílusok megtestesítették a kreatív zseni és fiatalos gondolkodást. Az idei extravagáns viselet kétségtelenül izgalmas is. A texasi Ethan Bartlett kollekciója előkelő utcai viselet a férfiak és a nők számára egyaránt. Külön hangsúlyt helyez az éjszakai életre, s magába foglalja az élénk színek és erős sziluettek kontrasztját. Ethan kollekcióját a geometriai formák használata teszi különlegessé, valamint a színes grafikai nyomatok és az egyedi szövetkombinációk.

Pam MbangaTrina TurkTrina Turk

Pam Mbanga a zimbabwei származású tervezőnő férfikollekciója egészen eredeti stílust mutatott be a kifutón. A brit szabásmintákat ötvözi az afrikai textúrákkal, mintákkal és nyomatokkal.

Strandra

Trina Turk ez alkalommal a hosszú szárú, hallucinációt idézően színes, absztrakt és botanikai mintás nadrágok, a nyomott mintás maxi ruhák mellett a férfi vonalon és fürdőruhák területén is elindult.

Trina TurkTrina TurkTrina Turk

Amellet, hogy szexi, úszásra is alkalmas, medencében is kényelmesen viselhető darabokat vonultatott fel. Hatalmas, laza sapkák, fekete és fehér rojtos kendők, nyomtatott túlméretezett kalapok, és vintage ihlette ékszerek mindegyike megjelenik a strandviselet kiegészítőjeként.

Trina TurkTrina Turk

Trina Turk

Az idei El Paseo Fashion Week a hét divattervezőjének megválasztásával zárult, aki nem más mint Oliver Tolentino lett.

Ha eddig esetleg nem volt ötleted, hogyan bővítsd ruhatárad a tavasz, majd a nyár közeledtével, reméljük, sikerült választanod a számos stílus és variáció közül!

Jaksa Edit

Forrás, fotók: fashionweekelpaseo.com,

palmspringslife.com


orosz gréta 2011-04-14
ezek nagyon királyok....

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Paris FW - Haute Couture 1st ...

Szoborszerű szépségek, futurisztikus alakok és ötvenes évekbeli dívák az első napon.»»

Fehérnemű trend - 2011

Kényelem és elegáns báj - ezt érdemes jövőre is szem előtt tartani.»»

Paris FW IX.

Elköszönnek a franciák, íme a párizsi divathét utolsó napja.»»

Paris FW VIII.

Romantika, virágok, csipkék és selymek adnak reményt a hideg tél kezdete előtt.»»

Paris FW VII.

Yves Saint Laurent, Stella McCartney, Emanuel Ungaro, Chloé és Gimabattista Vali.»»

Paris FW VI.

Vasárnap a monokróm és a bájos romantika dominált.»»