Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. május 29.

Hajtrend 2011 tavasz-nyár - I. rész

Hajstílusok

Kíváncsi vagy az idei tavasz-nyári hajtrendre? Cikksorozatunkból megtudhatod, milyen frizurákkal rukkoltak elő a fodrászmesterek és melyek a legújabb trendek. A választék idén is széles mind a stílusokat és fazonokat, mind a kiegészítőket tekintve.

Az első részben a stílusok változatosságába nyerhetsz betekintést. Mivel nyakunkon a nyár, a változatosság, a vibrálás és a mozgalmasság időszaka, biztos lehetsz benne, hogy a divat- és a sminktrendek mellett a hajtrend is változatos újdonságokkal szolgál majd. A sokféle szín és forma mellett szemtanúja lehetsz, hogy olykor az ellentétek ténylegesen vonzzák egymást, egy-egy stílus mennyire eltérő lehet, mégis az idei tavasz-nyári trendbe tartoznak. Nézzük csak!

Tűzd fel!

Az idei szezonban is hódít a feltűzött frizura. Legyen szó kontyról, copfról vagy egészen egyszerűen elcsatolt tincsekről, a tavasz/nyári szezonban nagy sikert arat. A feltűzött frizura nagyon nőies, tekintve, hogy láttatni engedik a vállat és nyakat, nem beszélve arról, hogy nagyon kényelmes viselet a nyári hőségben.

Dolce&GabbanaMarchesa

Dolce&Gabbana esetében kicsit kócosabb, a hétköznapi öltözékekhez tökéletesen passzoló feltűzött frizuráról van szó, míg a Marchesa által választott fejtetőre feltűzött konty elegáns, így estélyi viselethez is tökéletes!

Vagy engedd szabadon…

A könnyed, laza haj a legnőiesebb. Nem kell, hogy hosszú hajad legyen, hagyd bátran kiengedve! Ha hosszabb a hajad, dönthetsz a laza hullámok mellett, huncut hatást keltve, vagy a királylányos hatásért elég, ha a hajad végét göndöríted be (Anna Sui) és egy kicsit össze is borzolhatod. Ha rövidebb frizurád van, akkor sem kell megijedni, a hátul tépett, elől szabadon engedett tincsek vadóc külsőt kölcsönöznek (MiuMiu)!

Anna SuiMiu Miu

Légy bohém!

Eljött a strand, a fesztiválok, vagyis a nyári zsongás ideje! A vidám, színes és lezser ruhák mellé készíts könnyed, bohém frizurát! Idén nyáron a kócos frizura nagyon divatos, a tupírfésűt bátran vedd a kezedbe, de ha otthon maradt a hajkefe, akkor se ess kétségbe!

Bottega VenetaBodyamr

Bottega Veneta modelljei számára nem pusztán kócos, sokkal inkább csapzott külsőt képzelt el, míg a Bodyamr modellek a kiengedett, kócos stílust képviselik. Ám nemcsak a kiengedve, hanem copfba kötve (Doo Ri) vagy kontyba fogva is variálható (Proenza).

Doo RiProenza

Megújulás

Modern világban élünk, modern nézetekkel. Egy-egy idény alatt számtalan, sokszor egymással ellentétes stílus jelenik meg egy időben, mégis hajlamosak vagyunk őket egyidejűleg divatosnak tekinteni. Az aktuális trendek mellett megjelennek a letűnt évtizedek hajtrendjei is, az '50-es évek Marilyn Monroe stílusát felidéző frizurák, a nagy volumenű, '70-es éveket idéző textúrált hajak, a modern futurisztikus időket megjelenítő technológiák, illetve gyakran ezek kombinációja… akár új divatot teremtve. Nézd csak!

Caroline CharlesElliott J Frieze

PradaAltuzarra

Jeremy ScottLimi Feu

Műkedvelőknek

A kifutón számos példa igazolja, hogy a fodrászat és a szobrászat két, egymástól nem is távolálló mesterség. Vess néhány pillantást a művészi érzékkel és tehetséggel megáldott hajszobrászok remekeire, és ha van kedved és türelmed bátran próbálkozz!

Alexander McQueenAminaka Wilmont

Vera WangMandy Coon

Folytatjuk!

Jaksa Edit

Fotók: vogue.co.uk


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Paris FW - Haute Couture 1st ...

Szoborszerű szépségek, futurisztikus alakok és ötvenes évekbeli dívák az első napon.»»

Fehérnemű trend - 2011

Kényelem és elegáns báj - ezt érdemes jövőre is szem előtt tartani.»»

Paris FW IX.

Elköszönnek a franciák, íme a párizsi divathét utolsó napja.»»

Paris FW VIII.

Romantika, virágok, csipkék és selymek adnak reményt a hideg tél kezdete előtt.»»

Paris FW VII.

Yves Saint Laurent, Stella McCartney, Emanuel Ungaro, Chloé és Gimabattista Vali.»»

Paris FW VI.

Vasárnap a monokróm és a bájos romantika dominált.»»