Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. május 29.

Átláthatóan

Nem csupán azért merjük ajánlani az áttetsző anyagokat, mert nyáron igazán nagy hasznukat vehetjük, hanem mert kifejezetten izgalmassá tehetjük általuk outfitünket.

Visszafogottan merész

A nyári melegben mindenki igyekszik lenge anyagú ruhákat magára ölteni, hogy a kánikula napjait valahogy túlélje. Szóba jöhetnek a nem túl sűrűn szövött pamutok, len anyagok és tulajdonképpen bármi, amely hagyja testünket szabadon lélegezni. Ám a textilek vastagságát szemmel is mérhetjük: áttetszőség alapján.

Természetesen, itt is tehetünk különbséget merészség és átláthatóság alapján. Egy csupa csipke csoda például nem feltétlenül mutat meg mindent testünkből, csak éppen annyit, amely még könnyedén vállalható napközben az utcán is. A közbotrány ellen védekezhetünk berakásokkal, hajtásokkal és fodrokkal, ahogy például a D&G-nél láthatjuk. Az alábbi fehér ruha épp kellően ápol és eltakar, a derekat és felső testünket sem hagyja szabadon, csupán a lábat, így válik sejtelmessé és szexivé.

D&GGivenchy 

Amennyiben nem szeretnénk minden porcikánkat megmutatni, válasszunk olyan ruhát, melyhez párosul egy plusz alsórész, vagy egy színben illő francia bugyit és melltartót, esetleg egy body-t vagy a tengerparton eltöltött estéhez egy fürdőruhát. Ezek által kiküszöbölhetjük a nagy nyilvánosságot, s sejtelmesek maradhatunk. Ha semmiképp nem vagyunk oda a magamutogatásért, válasszunk egy olyan ruhát, mely éppen csak átlátszó, ahogy a D&G csodás, virágmintás darabja is. Egy keveset ugyan látni enged lábunkból, de épp csak annyit, amennyit egyébként egy miniszoknya vagy forró nadrág is.

Marc JacobsD&G 

Marc Jacobs

Ha merészebbek vagyunk és tökéletes idomainkat szeretnénk mindenkinek megmutatni, válasszunk Marc Jacobs ruhakölteményei közül! A tulajdonképpen mindent felfedő, földig érő maxi ruha kizárólag akkor ajánlott, ha exhibicionisták vagyunk és semmi gondunk azzal, ha férfiak ostromolnak megállás nélkül, ugyanis egy ilyen dresszben egyetlen hímet sem fogunk hidegen hagyni. Egy leheletnyit visszafogottabb, de ugyanúgy bevállalós a fekete és bordó csipkéből álló együttes, melyhez a lehető legkevesebb kiegészítőt viseljük. A váll részen található hatalmas virág dísz és az, hogy alapjában mintás az alsó rész, már nem kíván további pluszt magának. Hogy még inkább megmutassuk gyönyörű ruhánk hatalmas díszét, ajánlott egy lazán összekötött lófarok vagy konty.

Viseljük őket egészséggel és merészséggel!

Marc JacobsMarc Jacobs

 

Székely Krisztina

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»