Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. május 30.

Virágba borulva

Igencsak úgy tűnik, hogy a 2011-es tavasz-nyári kollekciók megálmodásakor szinte minden toptervező virágos hangulatba került. Legyen szó a visszafogottságáról ismert Chanelről vagy az örök lázadó Vivienne Westwoodról, a legtöbb kifutó bizony ebben a szezonban virágba borult. Íme néhány példa arra, hogy idén biztos, hogy nem tévedhetsz, ha a virágminta mellett döntesz.


Alexander McQueen

Az Alexander McQueen tervezői például az apró virágok mellett tették le a voksukat és mindezt fekete-piros-arany kombinációba burkolva vonultatták végig a kifutón A-szoknyás, kezelábasos vagy maxiszoknyás kreációikat.

Alexander McQueenAlexander McQueenAlexander McQueen

Chanel

A Chanel tervezői - amellett, hogy természetesen idén is a fekete, fehér és szürke színeket részesítették előnyben - egy kis vidámságot is csempésztek 2011-es tavasz-nyári kollekciójukba. Karl Lagerfeld birodalmában idén a rózsa a sztár.

ChanelChanelChanel

Christian Dior

John Galliano - akit azóta egyébként menesztettek a divatvilágból - a Dior-ház 2011-es nyári kollekciójában egyértelműen a színeket helyezte a középpontba. Az élénk kék, ragyogó sárga és zöldes árnyalatú fodros, mini és lenge ruhákba szinte észrevétlenül csempészték bele az olykor apró, olykor sziluettes megoldású virágmotívumokat.

Christian DiorChristian DiorChristian Dior

Kenzo

A Kenzo szinte minden egyes darabján felfigyelhetünk egy-egy virágos megoldásra. Volt, hogy szinte az egész ruhát élénk virágok díszítették, volt, hogy a földig érő kreációkat szinte indaként szőtték át a zöldes-lilás virágok és akadt olyan szett is, amelyben apró kiegészítőként jelentek csak meg ezek az "illatos" minták.

KenzoKenzoKenzo

D&G

A D&G igazi nyári hangulatot teremtett azokkal a zöldes, sárgás és pinkes alkotásokkal, amelyeket 2011-es tavasz-nyári kollekciójának bemutatóján a kifutóra küldött. Legyen szó aprós mintákról vagy nagyobb volumenű babarózsákról, a D&G-nél mindkét variációt megtalálhatod.

D&GD&GD&G

John Galliano

A Dior kifutóján látott élénkség Galliano saját nevével fémjelzett kollekciójában is visszaköszönt. Kékek, pinkek, pirosak tobzódtak a tavasz-nyári alkotásokban, amelyek között találhattunk olyan összeállításokat, amelyekben a virágminta mind az alsó, mind a felső felében megjelent, de voltak olyanok is, ahol már egy kész ruha tökéletes kiegészítőjeként jelentek meg a piros-pink mintázatok.

John GallianoJohn GallianoJohn Galliano

Miu Miu

A Miu Miu a többi tervezővel ellenetétben inkább a stilizált virágokat választotta idei kollekciójához. Kabátokon, szoknyákon és nyári ruhákon is találkozhattunk búzakalászok és virágok elegyéből megálmodott mintákkal.

Miu MiuMiu MiuMiu Miu

Vivienne Westwood

A lázadó tervezőnő legtöbb összeállításában visszaköszönt ugyanaz a narancssárga aprómintás anyag, amelyet az alábbi képeken is láthattok. Szinte nem is volt olyan szabásminta, amelyben a tervezőnő ne kísérlezett volna legalább egyszer a virágminták tökéletes megjelenítésével.

Vivienne WestwoodVivienne WestwoodVivienne Westwood

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»