Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. június 14.

Színre színt

Színből sosem elég. Legalábbis idén ez volt az egyik legjellemzőbb vonás, amelyet megfigyelhettünk a toptervezők 2011-es tavasz-nyári kollekcióin. Íme néhány példa a szezon tarkabarka kifutóiról arra, hogy merd bátran a színeket kavargatni.

John Galliano

Az egyébként sem visszafogott darabjairól híres botránytervező idén - mintha csak tudta volna, hogy egyik utolsó kollekciójáról van szó - minden színt egyszerre szeretett volna megjeleníteni a kifutón. Kisebb fajta Prada-ihletésről tanúskodik például alábbi szoknyája, ahol az élénk pink és neonnarancs színekben pompázó csíkok igazi vibráló hatást kölcsönöznek a felső részében is többféle megoldásban bővelkedő összeállításnak, míg jobb oldali outfitjében szintén legalább hat színt tudunk megkülönböztetni.

John GallianoJohn Galliano

Kenzo

A Kenzo tervezői még ennél is messzebb mentek: nemcsak a színeket, hanem a mintákat is kevergették idei kollekcióikban. Bizony, ebben az évben megdőlni látszik a "pöttyöset nem veszünk fel csíkossal" elve, hiszen ha a Kenzo példáját követed, nem létezik olyan minta, amelyet ne mernél párosítani. Jöhetnek a csíkok, kockák, virágok, sőt olykor még az eltérő anyagok is.

KenzoKenzoKenzo

Louis Vuitton

Az sem baj, ha a kirívóan élénk színek mellett tesszük le a voksunkat, hiszen bármikor hivatkozhatunk a Louis Vuitton 2011-es tavasz-nyári kollekciójára, ahol nemcsak a vadító színek, hanem a geometrikus megoldások kavalkádját is megfigyelhettük a kifutókon. Legyen szó kéktürkizről, korallról vagy élénk liláról, itt a bizonyíték, hogy minden szín minden színnel jól mutathat.

Louis VuittonLouis VuittonLouis Vuitton

Lanvin

A Lanvin egy kicsit visszafogottabbra vette a figurát, de ennek ellenére a "kétszínűségből" ők sem maradhatta ki. Íme, a példa, hogy a szolidabb összeállításokban is jól mutat, ha nem csak egy szín mellett döntünk. Ha egy kis konzervatív extravaganciára vágyunk, kombinálhatjuk például a színeket - a Lanvin mintájára - függőlegesen.

LanvinLanvinLanvin

Vivienn Westwood

Ha viszont még az anyagokkal is szeretnénk egy picit játszani, akkor a punk királynőről kell példát vennünk. Westwood ugyanis képes volt a fényes arany anyagokat egy-egy csíkos pamutszerű textillel, vagy a csipkézett szélű kis tarkát napsárga tüllel megbolondítani. És akkor még nem is beszéltünk a mindenféle kockás variációkról.

Vivienne WestwoodVivienne WestwoodVivienne Westwood

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»