Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. június 21.

Milano Moda Uomo 1st day

Ismét a férfiaké a főszerep Milánóban. Nézzük, hogy mit kínálnak a tervezők már az első nap. Corneliani és a Costume National Homme a visszafogottság, Calvin Klein a bátorság a Burberry a vagányság jegyében tervezett.  Eközben a Dolce&Gabbana páros levetkőzteti a modelleket és egy stílusos férfi képét tárja elénk.

Corneliani

A sokat utazó férfiakra gondolt Corneliani, mikor megalkotta jövő nyári kollekcióját. Matt, hol világos, hol sötét, de mindig egységes, visszafogott színek, sportos viselet, kényelmes anyagok jellemzik leginkább. Visszaköszönő darabként kell kiemelni a hosszú vászonkabátot, a sortot és a kötött pulóvert is. A nyakkendő szinte állandó kiegészítő, ami minden helyzetben az elegáns hatást igyekszik megteremteni. A kollekció üde színfoltját alkotják a csíkos darabok, legyen szó egy egyszerű hosszú ujjúról vagy egy komplett öltönyről. A kalap és a svájci sapka pedig minden stílusos férfi kedvencévé fog válni. Corneliani a meghökkentő tervezés helyett a kényelmet és a klasszikus stílust választotta, ami jövő nyáron is járható útnak bizonyul.

CornelianiCornelianiCorneliani

Costume National Homme

A Corneliani után hiába vártuk az izgalmas és meghökkentő darabokat a Costume National Hommetől. A sportos viselet ez alkalommal is uralja a kollekciót, melyből hiányoznak az élénk színek, helyette a szürke és a kék számos árnyalatával találkozhatunk. Az átlátszó felsők és a bőr használata kissé feloldja az egyhangúságot, de a bemutatott ruhák egészére még így is a zártság, a stabil és irányított tervezés jellemző.

Costume National HommeCostume National HommeCostume National Homme

Dolce&Gabbana

A Dolce&Gabbana párosban ismét nem csalódtunk. Fekete vagy fehér összeállításaik között megláthatjuk a férfias férfit, aki testhez simuló trikót, kigombolt inget vagy épp az alsónadrágon kívül semmit sem visel. A boxeralsók széles spektruma között a szolid egyszínű és a merész csíkos darabokat egyaránt megtaláljuk. A köntösökön és a férfi felsőtesteken túl pedig nem szabad elfeledkezni a nyakkendős, mellényes, svájci sapkás összeállításokról vagy a kényelmes, egyszerű, de mégis rendkívül stílusos farmer-szűk felsővel kompozícióról. Divatos férfiak, melegen ajánljuk figyelmetekbe a Dolce&Gabbana 2011-es tavaszi-nyári kollekcióját.

Dolce & GabbanaDolce & GabbanaDolce & GabbanaDolce & GabbanaDolce & GabbanaDolce & Gabbana

Calvin Klein Collection

Calvin Klein nem szokványos anyagokat és szabásvonalat álmodott meg a következő szezonra. Csillogó felületű darabjai az űrből szálltak a földre, míg vad színei a határok nélküliséget hirdetik. Extrém elképzelései között a hasat szabadon hagyó, eddig csak nőknél tapasztalt top felsőket találjuk, melyek a nyári melegben mindenképp praktikusnak számítanak, mégis rendkívül merész viselet, így csak bátor férfiaknak ajánlott.

Calvin Klein Collection Calvin Klein Collection Calvin Klein Collection

Burberry Prorsum  

Bőrdzseki, óriásira tervezett szövetkabátok és melegebb holmik uralják a Burberry kifutót, mintha nem is a napsütésre készülnének. Pedig a kabátok alól kikandikáló átlátszó vagy csillogó felsők önmagukban is megállnák a helyüket. A bemutatott darabok elsősorban olyan vagány fiúknak készültek, aki az öltöny helyett inkább a szegecselt bőrkabátot választják.

Burberry Prorsum  Burberry Prorsum  Burberry Prorsum

Versace

A bemutató első felében megtapasztalhattuk, hogy milyen az ízig-vérig elegáns Versace úr, aztán a visszafogott stílust, a konvenciókat követő szűk, merev szabásvonalat hamar a hátunk mögött hagytuk. Helyette jött az igazi Versace, ami sok mintából, színből áll, ami mindig nagyon izgalmas. A jövő nyár védjegye a mindenhol megtalálható rojt és a fekete fehér aszimmetrikus minták lesznek, melyek még a meztelen bőrön is jól mutatnak.

VersaceVersaceVersace

Szlopóczki Janka

Forrás, fotók: vogue.co.uk


Mike007 2010-06-21
Végre valami férfiaknak! :) Corleniani tényleg jó!!
Mse 2010-06-21
Nekem a Corleniani jön be, imádom az ilyen stílusú fickókat...mondjuk itthon ilyeneket csak a reptéren látni :D
Shoegal 2010-06-21
Végre a férfiak:-)) A Dolce darabok nagyon nagyon tetszenek!

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«3456789»

Milano Moda Donna VI.

A hatodik napon egy minden igényt kielégítő butik nyitotta meg kapuit a kifutón.»»

Milano Moda Donna V.

Egyedi megoldások és igazi védjegyek törtek színre az ötödik napon.»»

Milano Moda Donna IV.

A szombati nap igazi sztárparádévá vált, hiszen a legnagyobb nevek váltották egymást a kifutón.»»

Milano Moda Donna III.

Energikus összeállítások és feltűnő ruhadarabok uralták a kifutót a harmadik napon.»»

Milano Moda Donna II.

Nézzük, mi lesz a divat jövő nyáron a Fendi, a D&G vagy épp a Prada divatháznál!»»

Milano Moda Donna I.

New York és London után most a divat másik fővárosában, Milánóban is megnyitották a kapukat.»»