Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. június 22.

Milano Moda Uomo 2nd day

Már a második nap számos visszatérő motívummal találkozhattunk: lehajtott nyakú pulóverek, csillogó anyagok, bő zakók, hosszú kabátok és rengeteg minta, főként csík. Ennek ellenére Armani „mini színháza” egyedi és üde színfoltként emlékezetes pillanatokat hagyott maga mögött.

Bottega Veneta

A lezseren elegáns stílus jegyében Bottega Veneta egy egész festékpalettáról válogatta össze a színeket. A fekete-fehér klasszikusokon túl a khaki, a kék, a barna és a piros számos árnyalatával találkozhattunk. A hűvös estékre kabátokkal, mellényekkel készül, míg oldalt kivágott nyakú vagy épp testhez simuló felsői még a mackónadrágszerű alsókkal is jól mutatnak. Sportosan is lehetsz szexi!

Bottega VenetaBottega VenetaBottega Veneta

Emporio Armani

Igazi kemény fiúk léptek a kifutóra: bőrszerkójukat a testükön fellehető tetoválás még erőteljesebbé tette. Már csak a motorok hiányoztak. Emporio Armani ezúttal egyedi irányvonalat követett, persze szem előtt tartva a hordhatóság szabályait is. Előszeretettel dolgozott csillogó vagy épp átlátszó anyagokkal, de attól sem riadt vissza, hogy lyukakat szaggasson a pulóverbe. Visszatérő elem az oldalra hajtott gallér, a terepminta, a szabadon hagyott has és a nyakba akasztott lánc. A show pedig kerek egészként, nem is akárhogyan ért végett: katonák szúrós tekintettel kémlelték a közönséget. Mini színdarab a kifutón!

Emporio ArmaniEmporio ArmaniEmporio ArmaniEmporio ArmaniEmporio ArmaniEmporio Armani

Gianfranco Ferré

Extrém, erőteljes minták, óriási zakók és ferde karimájú kalapok uralták a terepet a Ferré bemutatón. Az egyszerű fehér mellénnyel kiegészült összeállítások elegáns külsőt kölcsönöztek a modelleknek, míg a csíkos zakók a bő nadrággal inkább pizsamaszerű hatást keltenek, melyek nem a tárgyaló asztal mellé lettek megálmodva. Ferré, ébresztő, még nem jött el az alvás ideje!

Gianfranco FerréGianfranco FerréGianfranco Ferré

Salvatore Ferragamo

Könnyed anyagkezelést, izgalmas megoldásokat láthatunk Ferragamo 2011-es kollekciójában. Bebizonyítva azt, hogy a csíkos vászonnadrág is lehet tökéletes a megfelelő zakónak hála. A hosszú, derékon övvel átkötött kabátok, a lehajtott nyakú pulóver már visszatérő elem Milánóban. A nyakba kötött kis kendő viszont egyelőre Ferragamo védjegyé válhat.

Salvatore FerragamoSalvatore FerragamoSalvatore Ferragamo

Alexander McQueen

Hiányzik! Ez az első gondolat a milánói divathéten az Alexander McQueen kollekciót elnézve. A bő kabátok és háremnadrágok révén a ruhák stílusa természetesen így sem nevezhető hagyományosnak. Mégis hiányzik az a csipet meghökkentő elem, ami McQueen egyedi védjegyévé vált. Gondoljuk csak az extrém hajakra vagy a nagy ívvel festett vörös szájakra. A batikolt, világosból sötétbe váltó színárnyalatok az egyik legdivatosabb trend irányvonalat követik, de a szabásvonal és a speciális minták kiválogatásának hála a bemutató még így is kilóg a sorból.

Alexander McQueenAlexander McQueenAlexander McQueen

Prada

A zárt merevséget olykor nőies vonalak váltják fel a Prada kollekcióban. A sötét színek, a szűkre szabott nadrágok a visszafogottságot erősítik, majd a kifutóra lépnek a meghökkentő nadrágszoknyák és ez alkalommal nem hölgyeken, hanem a férfiakon látjuk viszont az ezer éves darabot. Alig hihető módon! A Prada öltönyök viszont viszik a prímet és egy másodperc alatt elér minden érdeklődőt az olasz nyelvre fordított angol elegancia.

PradaPradaPrada

Roberto Cavalli

Roberto Cavalli neve az elmúlt években összefonódott az állatmintával, ezért kevésbé volt meglepő, hogy az olasz tervező 2011-re is sok mintát és vad színeket kínál. Mindezt persze az igényesség határán belül, tökéletesen érezve azt, hogy hol a határ. A kínálat: izgalmas nadrág visszafogott fekete felsővel, egyszínű öltöny és csinos farmerek.

Roberto CavalliRoberto CavalliRoberto Cavalli

Szlopóczki Janka

Forrás, fotók: vogue.co.uk


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Hajtrend 2011 tavasz-nyár - I...

A 2011-es tavaszi-nyári trendet meghatározó hajvariációk és kiegészítők következnek!»»

Az övé a világ

Idén is hódítanak a derékövek.»»

Színre színt

Színből sosem elég. Legalábbis ebben a szezonban úgy tűnik, ez az egyik legnagyobb hitvallás. »»

Állati jó trend

Rajongsz a szavanna állataiért? Vagy a tarkabarka pillangókat kedveled?»»

Virágba borulva

A 2011-es tavasz-nyári kollekciók megálmodásakor szinte minden toptervező virágos hangulatba borult.»»

Hajtrend 2011 tavasz-nyár - I...

A fazonokban és hajvágási technikákban rejlő lehetőségek következnek!»»