Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. június 23.

Milano Moda Uomo 3rd day

A harmadik napra lassan kirajzolódtak a 2011-es tavasz/nyár slágerei: shortok, színes öltönyök, sok kocka vagy csík, batikolt minták és nyakba kötött kendők. Az Etro megmutatja, hogy milyen a könnyed, divatos férfi képe, míg a D&G-nál akár a saját fényképed is viselheted.

Z Zegna

Z Zegna kedvenc nyári színe a répapiros, ami mindenhol megtalálja a helyét: cipőn, esőkabáton, táskán, ingen, nadrágon vagy mindegyiken egyszerre. Különleges, egyedi darab a bokáig érő nadrág és az extrém rövid short. De megtaláljuk a kollekcióban az erőteljes, nagy mintákat, a szűk nadrágokat, az átlátszó felsőket és a csillogó színeket. Az elegáns és sportos vonal egyszerre van jelen, így bátran kijelenthető Z Zegna minden stílusban otthon érzi magát.

Z ZegnaZ ZegnaZ Zegna

Ermenegildo Zegna

Ing és zakó alkotja a terepet Zegna kollekciójában. A világos színekből, finoman szabott ruhák kifinomultak és minden helyzetben megállják a helyüket. A shortok, kalapok és színes öltönyök újra és újra feltűnnek a színen, mert még mindig kedveltek. A Zegna-féle vastag pulóver pedig a nyár hűvösebb napjaira kínál megoldást. Vidám színfoltként fedezhető fel a zakók alatt a csíkos, kockás ing, ami igazán passzol Zegna kollekciójához.

Ermenegildo ZegnaErmenegildo ZegnaErmenegildo Zegna

Gucci

A harmadik nap közepére kezd kirajzolódni a 2011-es tavasz/nyár férfi trendje, amit a Gucci kifutón is viszontlátunk. Shortok, színes öltönyök, batikolt minták, nyakba kötött kendők és sikkes megjelenés. Örömmel tapasztaltuk, hogy itt a bőr és a farmer is helyett kapott. Na meg persze nem hiányozhatott az Ermenegildo Zegnánál már látott vastag pulóver sem.

GucciGucciGucci

Etro

Laza esésű anyagok, finom minták jellemzik az Etro fő irányvonalát, mindig szem előtt tartva a kényelem, design alapelveit. Átlátszó ingek, megszámlálhatatlan színes minta, nyakba kötött kendők, hosszú kabátok segítségével megvalósul a könnyed, divatos férfi képe.  

EtroEtroEtro

D&G

Az első nap bemutatásra kerülő Dolce & Gabbana kollekcióhoz képest a D&G modellek túlöltözöttek voltak. Kevés volt a meztelen férfitest, annál több volt a kocka és farmer. Ötletes megoldásként tűnt fel a kifutón a nyomott mintás póló, amin akár a saját fényképed is lehet.

D&GD&GD&G

Szlopóczki Janka

Forrrás, fotók: vogue.co.uk


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Paris FW - Haute Couture 2nd ...

Többmilliónyi gyöngy, több ezer méternyi tüll és organza.»»

Paris FW - Haute Couture 1st ...

Szoborszerű szépségek, futurisztikus alakok és ötvenes évekbeli dívák az első napon.»»

Fehérnemű trend - 2011

Kényelem és elegáns báj - ezt érdemes jövőre is szem előtt tartani.»»

Paris FW IX.

Elköszönnek a franciák, íme a párizsi divathét utolsó napja.»»

Paris FW VIII.

Romantika, virágok, csipkék és selymek adnak reményt a hideg tél kezdete előtt.»»

Paris FW VII.

Yves Saint Laurent, Stella McCartney, Emanuel Ungaro, Chloé és Gimabattista Vali.»»