Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. június 29.

 

Paris Fashion Week 4th day

Negyedik nap Párizsban. A tervezők ötletei kifogyhatatlanok, a kollekciók néhol messzi utakra hívnak, néha egyik színből hirtelen váltással az ellenkezőbe csapnak át, olykor pedig a kényelem magas fokát tárják elénk.

Hermés

A nyári szabadságát töltő üzletember ruhatárába nyerhetünk egy rövidke bepillantást Veronique Nichanian segítségével. Hófehérben pompázó, nyári öltönyök, melyek a kényelemről és szabadságról árulkodnak, rövid nadrágok szandállal kombinálva, melyek mégis adnak egy minimális komolyságot és rengeteg eleganciát a viselőjüknek. A zöld és barna árnyalataiban játszó pulóverek, nadrágok és felsők kiegészítőjeként óriás méretű táska ajánlott, valamint mintás vagy dupla soros öv. A tökéletes szabadság érzetéhez pizsamára emlékeztető szabású nadrágokat álmodott a tervező, melyek nyáresti sétákra és városnézésre egyaránt megfelelő viselet lehet.

HermésHermésHermés 

Dior Homme

A szinte kizárólag monokróm kollekciót csak kevés helyen töri meg Kris Van Assche tervező, azt is a fehér színnel teszi, hol felsők, hol hajtások és vonalak képében, így alkalmanként a kétszínűség tárul szemünk elé. Az ujjatlan ballonkabátok és zakók mellett hatalmas kaftánokat is láthatunk, melyeket csupán nadrág viselésével ajánl a tervező. A fiatalságot és egyszerűséget hangsúlyozó kollekció darabjai között mély, V-nyakkivágású felsőrészeket is találhatunk, melyek hosszítják a nyakat és a tekintetet az arcra irányítják.

Dior HommeDior HommeDior Homme 

Kenzo

A történetet, mely elmeséli hogyan érkezett meg Kenzo Takada Tokióból Párizsba és alkotott egy párbeszédet a két város között, mely egyike a legbefolyásosabbaknak a divat világában, minden bizonnyal sokszor fog még idén elhangzani, ugyanis ebben az évben ünnepli a Kenzo-ház alapításának 40. évfordulóját. A jelenlegi kollekció Antonio Marras elképzelései szerint egy utazás az ellenkező irányba: egy francia művész útja a messzi Tokióba, ahol elmerül az idegen kultúra bonyolultságaiban és mindezt a saját stílusára formálja. A színésznő Joana Preisst és a modell Hanndore Knutot kérte fel a tervező, hogy a férfi modellek között vonuljanak fel, a férfi kollekcióból általuk választott darabokban, ezzel is bizonyítva, hogy az erősebb nem testére tervezett ruhák akár a nőkön is jól mutatnak.

KenzoKenzoKenzo 

 

Ann Demeulemeester

A csupa hófehér darabot felsorakoztató kollekcióban szűk és letisztult vonalak követték egymást. Kiegészítőként feltűnt a gumicsizma, melyről jól tudjuk, hogy igen hasznos darab. A feminista jegyeket olykor felerősítő vastag öv részek a zakókon akár gombolás helyett is használhatók, de ugyanúgy megjelentek felsőrészeken is. Egy hirtelen váltással pedig az angyal bőrbe bújt, ártatlan férfiakból vad, talpig feketébe bújtatott rosszfiúkat varázsolt a tervező. A koncepció nem változott, pusztán a szín és némi bőr hatás, kabátok és nadrágok kivitelezésében.

Ann DemeulemeesterAnn DemeulemeesterAnn Demeulemeester 

Székely Krisztina

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Hajtrend 2011 tavasz-nyár - I...

Az első részben a stílusok változatosságába nyerhetsz betekintést.»»

Átláthatóan

Ezeken a ruhákon könnyen átláthatunk!»»

Variációk kontyra

A tervezők a klasszikusnak számító hajviseletet számtalan módon újragondolták.»»

El Paseo Fashion Week - 2011

Véget ért az idei El Paseo Fashion Week, ahol neves tervezők vonultatták fel tavaszi-nyári ruháikat.»»

A legmenőbb szemrevalók

Íme egy napszemüveg ajánló 2011 legjobbjai közül!»»

Paris FW - Haute Couture 3rd ...

Visszafogottan elegáns és punkosan őrült darabokat is láthattunk a harmadik napon.»»