Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. július 2.

Wella Trend Vision Award

Íme a jövő év hajtrendjei, a nemzetközi fodrászverseny magyar döntősei és hazánk nyertes hajstylist-jai!

A Wella Trend Vision verseny a szakmai élet mozgatórugójaként a jövő év aktuális divatirányzatait irányozza elő úgy, hogy segítséget nyújt a fodrászoknak, hogy a friss trendeket beültethessék mindennapi gyakorlatukba. A 2012-es divatvonalakról a Wella Professionals a Carlin nemzetközi trendkutató cég segítségével ad pontos képet, így az idén 9. alkalommal Trend Vision versenyt szervező Wella nemcsak követőjévé, hanem diktálójává válik a divatnak.

 A résztvevők

Négy kategóriát hirdetett meg idén a Wella Trend Vision: a Lumina, a Glamazon, a Passionista és a Polaris kategóriákban most is két csoportban indulhatnak a fodrászok – a 30 éven aluliak a Young Talent csoportba, a 30 felettiek pedig a Colorba tudtak benevezni. A versenyzőknek a frizurák elkészítésén kívül a sminkről és öltözetről is gondoskodniuk kell, hogy modelljük a lehető legjobban türközze kinézetével az adott kategória stílusát.

Lumina

Az esztétikum futurisztikus, innovatív megtestesülése hatja át e kategóriát, a Lumina hölgy pedig a megújult kifinomultság, légies luxus és könnyed elegancia hangulatát árasztja magából.

A folyékony fém, legfőként a fénylő arany a lételeme, így szőke színvilága szikrázó fényű arany, valamint pasztelles lilás, levendulás árnyalatokkal egészül ki.

Glamazon

A városi amazon az ősi elemekkel küzdve, vadóc viselkedésével tudja ösztöneit érvényesíteni, miközben nyers energiáit nőiességét megőrizve szabadítja fel.

A föld színeiben játszó árnyalatok élénkzölddel kiegészülve jól tükrözik a bátor kalandor lázadó személyiségét. A Glamazon nő réz és bronz anyagok, valamint pikkelyek és állatbőrök között érzi leginkább otthonosan magát.

Passionista

Az érzéki szenvedélyes nő belevetheti magát a vonzerő és a sikkesség maximalizálásába, miközben újból felfedezi a szerelem fogalmát.

Élvhajhász egyéniség, akin izzanak a vörös árnyalatok a fátyolos, áttetsző vagy selymes, szaténos ruhaneműi pulzálása mellett.

Polaris

Merészség és drámaiság, valamint az erőteljesség és a kifinomultság precíz ötvözése árad a Polaris nőszemélyből, aki a hölgyek hatalmát ünnepli szoborszerű eleganciájával és karizmatikus megjelenésével.

Vonzerejéhez bátran használja a matt és fényes anyagok kontrasztját, a tökéletes letisztultságot, a fényes és füstös feketék, a flitteres csillogás világát.

A hazai versenyre 34 pályamunka érkezett be, ebből szakmai előzsűri választotta ki a döntőbe kerülőket, így a Young Talent csoportot 10, a Color csapatot pedig 6 fodrász képviselte. A két korosztály egy-egy győztese pedig New Yorkban, a nemzetközi fordulón képviseli Magyarországot 2011. október végén.

A zsűri

A nyerteseket az alábbi szempontok alapján bírálta a zsűri:

- festéstechnika és formázás

- trend kreatív és kifinomult értelmezése

- egységes összkép megalkotása hajvágás, formázás, smink, kiegészítők, ruhák által.

Mindezeket figyelembe véve hazánkat a New York-i nemzetközi fordulón az alábbi fodrászok fogják képviselni:

Color kategóriában Fehér Tamás

Young Talent kategóriában pedig Sebestyén Hajnal

Drukkolunk a győzteseknek, hogy New Yorkból is nyertesként térjenek haza ősszel!

 Doroszlai Beáta

Fotók: Wella


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vissza a ’80-as évekbe ...

Ha már fodrosgumi, legyen trendi.»»

Édes kis hajbavalók

A hajkiegészítők mindenkinél jó szolgálatot tesznek.»»

A 7 legütősebb körömtrend nyá...

Ha szép a köröm, jöhet a lakk!»»

Fonni menő!

A fonat régóta szerepel a legnépszerűbb hajtrendek között.»»

Nyári cipőtrend

Color blocking, pasztell, neon, metál...»»

Makány Márta 2012/SS

Ahogy a természet, úgy a divattervező kollekciója is virágba borult.»»