Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. július 7.

Men’s Paris FW - 5. nap

Eredetiség és kreativitás jellemezte a 2012-es párizsi Men’s Fashion Week utolsó napját is. Számtalan újszerű megoldást, valamint szemet gyönyörködtető színeket tekinthetsz meg a kifutón, melyek a következő év férfi divatjának mozgatórugói lesznek.

Acne - Az elegáns, modern retroöltözet

A svéd divatház 2012-es nyári kollekciójához a hetvenes évek divatja szolgáltatta az inspirációt. A farmer kultúrát felváltotta a funkcionális öltözködés: a blúzon viselt zakók, a légies nylon kabátok stretch rövidnadrágokkal és felsőkkel. A teljes kollekció retro színekben pompázik, a tonális párosítást tekintve Jonny Johansson érdekes kombinációkat hozott létre: a sötét barack nadrág tökéletes összhangban áll a menta színű kötött pulóverrel, akárcsak a nyomott virágmintás bokáig érő nadrág és a rozsdabarna kardigán.

AcneAcneAcne

A széldzsekik, kötött kardigánok, velúr blúzok és pulóverek szokatlan tompa színekben jelentek meg a kifutón, mint a púder rózsaszín, a rozsdabarna, zöld moha és gyömbér.

AcneAcneAcne

Jonny Johansson az utcai viselet mellett a sportkedvelő férfiaknak is kedvezett. A futónadrágok és a mini strech kerékpáros rövidnadrágokat tervezett ejtett nyakú pulóverekkel, kiegészítőként velúr és düftin táskákkal. Az elegáns, de egyben sportos, dinamikus és színes kollekció bebizonyította, hogy a sportruházat minden évszakban és kontextusban divatos lehet, csak megfelelően kell tudni variálni.

AcneAcneAcne

 

Paul Smith - Modernkori eklektika

Annak ellenére, hogy tavaszi-nyári kollekcióról lévén szó és valószínűleg 2012-ben is elképesztő lesz a nyári hőség, Sir Paul Smith 2012-es kollekciójának alapelemeit a sportos szabású baseball dzsekik, a nylon széldzsekik képezik, melyek alatt szmokingot, zakót, pulóvert és inget is viselnek a modellek. A sötétkék, narancs- és rozsdavörös színű bohém ruhák mintái színes mozaikokra hasonlítanak.

Paul SmithPaul SmithPaul Smith

Paul Smith két-tónusú palettáján a drámai sötétkék és narancs szerepel, de ezeket a patchwork jellegű mintákat Dries Van Noten tavaszi kollekciójában is láthattuk már, ezen kívül az egymáson viselt dzsekik sem teljesen ismeretlenek számunkra. Smith eklektikus gardróbjának darabjai, a bokáig érő felhajtott nadrágok és a hosszú ujjú virágmintás pólók, de bőr ujjú farmerkabáttal is találkozunk.

Paul SmithPaul SmithPaul Smith

Paul Smith nyári kollekciója friss, fiatalos, melyet modern geometria és játék a szövetekkel jellemzi.

Paul SmithPaul SmithPaul Smith

Lanvin - Háború és béke

Alber Elbaz és a Wingman Lucas Ossendrijver egy széles, részletes és ötletes kollekcióval rukkolt elő a jövő nyári idényre, amely egyszerre alkalmi, műszaki, természetes, katonai és bohém. Az ellentétek jól megférnek egymás mellett akár egy kollekción belül is, mivel az emberek is nagyon különbözőek. A selyem és bőr anorákok, lakk anyagú zakók, az ejtett nyakú pulóverek színes, nyomott mintás nadrágok kapucnis kabáttal, de az elegáns zakó- nyakkendő viselet is megjelent a kifutón, ami gyakorlatilag egy kihalt fajnak mondható ebben az idényben. A gyűjtemény demokratikus, inspiráló és nagyvonalú tervezőszellemről árulkodik.

LanvinLanvinLanvin

A hősies férfi, mint a téma alapeleme a Lanvin-világnak. A szűk, katonai ruhák, a ragasztott bőr zubbonyok, mind a hagyományos katonai színekben, a csokoládébarna, tengerészkék, bézs és szürke sötétebb-világosabb árnyalataiban. A katonai bakancsot felváltotta a félcipő és a szandál, és reflektorfénybe kerültek a vidámabb tónusok.

LanvinLanvinLanvin

A lila, galambszürke és a mustárszínű egy- és kétsoros öltönyöket a retro ing, a grafikus techno-etnikai nyomatú pólók, a fényes, puha, optimizmust sugárzó ruhadarabok követték.

LanvinLanvin Lanvin

Jaksa Edit

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«2345678»

NY FW V.

Vegyes érzelmek, újabb nap, a divathét folytatódik.»»

NY FW IV.

A divathét negyedik napján a nagyágyúk egész sora mutatkozott be.»»

NY FW III.

Hol van az a jövő nyár?»»

NY FW I-II.

Vigyázz, kész, divathét!»»

Men’s Paris FW - 4. nap

A ruhadarabok, mint egy mozgó képsorozat kockái, a felszabadultság érzését ébresztik fel bennünk.»»

Wella Trend Vision Award

Íme a jövő év hajtrendjei, a nemzetközi fodrászverseny magyar döntősei és hazánk nyertes hajstylist-jai!»»