Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. szeptember 11.

Mercedes-Benz Fashion Week, New York - 1st and 2nd day

A szeptember beköszöntével elérkezett az új esztendő a divatban is. A világ lázban ég, a reflektorok beélesítve, a szemek kitárva. Vigyázz, kész, elkezdődőtt a New York-i divathét!

BCBG Max Azria

A minimalizmus hátrahagyásával éltette a színeket a Max és Lubov Azria tervezőpáros, ahol a sportos lazaság inkább a kényelem jegyében tündökölt, mintsem szexi-nőies jegyeket hordozott. Az aszimmetrikus szabásvonal szinte mindvégig szabadon hagyta a vállakat, és lágy eséssel tette igazán lazává és légiessé a kreációkat.

BCBG Max AzriaBCBG Max Azria

Richard Chai Love

Amennyiben azt hittétek, hogy a színek és a virág minta csupán a nőknek dukál, Chai megcáfolja a sztereotípiát. 2012-es tavaszi-nyári kollekciója mindenkit beszínez nemtől függetlenül. A színek csík- és virágmintát öltenek a férfiakon és nőkön egyaránt, a lényeg a kényelem és a könnyed suhanás. Ami a szoknyát illetve a nadrágot illeti, jobb ha megtanuljuk őket egymással kombinálni jövő nyárig, hiszen igen érdekes együtteseket kreálhatunk.

Richard Chai LoveRichard Chai Love

Nicholas K

Az egyszerűség és letisztultság már egyáltalán nem trendi - sugallja Nicholas K kollekciója, sőt mi több, rétegeld és bolondítsd meg, amennyire csak bírod. A ruhák, blézerek, kabátok csak óriási méretben mutatósak igazán, főként ha remekül kombinálják azokat sálakkal, kendőkkel és kapucnikkal. Első hangzásra furcsának tűnhet Nicholas K jóslata, de a kollekció mégis belopja magát a szívünkbe, mert ízléses.

Nicholas KNicholas K

Costello Tagliapietra

Az övek rendkívül bonyolultak is lehetnek, hiszen nehéz megtalálni a színben passzolót, a megfelelő szélességűt, a csatról már nem is beszélve. Tagliapietra leveszi a vállunkról ezt a terhet, és egy olyan kollekciót tár elénk, ahol a kecses derékvonal hangsúlyozása terítéken marad, ám ezt megoldja a ruhák meghúzásával, esetleg egy a ruha anyagából készült övvel. Az eredmény pedig nőies és elegáns.

Costello TagliapietraCostello Tagliapietra

Luca Luca

Ha tavasz és nyár, akkor illendő frissnek, kisimultnak és energiabombának lenni. Nos, ezen segíthet az alvás meg a helyes étkezés, de óriási hangsúly kerül a magunkra öltött kelmékre is. Luca Luca valóságos energia- és vitaminbombákat küldött kifutóra színek, minták és remekül passzintott kendők formájában. A színekkel és mintákkal nem ildomos fukarkodni, hiszen a jó ízlés határán belül csodákra képesek.

Luca LucaLuca Luca

Jason Wu

Mrs. Obama felfedezettje jövő nyáron is letaglózza követőit, hiszen a remekbe szabott nőiesség, visszafogottság és elegancia egész egyszerűen észbontó. Egy nő legyen mindig önmaga, és ha öltözetében a visszafogott színek mellett dönt, akkor hangsúlyozza erőteljesebben ajkait. Wu kollekciójának minden egyes darabja a magabiztos nőknek szól, akik tisztában vannak önmagukkal, és azzal is, hogy az öltözékben illik csupán egy testrészt hangsúlyozni, és nem túl hivalkodónak lenni. Imádnivaló!

Jason WuJason Wu

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«2345678»

NY FW V.

Vegyes érzelmek, újabb nap, a divathét folytatódik.»»

NY FW IV.

A divathét negyedik napján a nagyágyúk egész sora mutatkozott be.»»

NY FW III.

Hol van az a jövő nyár?»»

Men’s Paris FW - 5. nap

A jövő nyár mozgatórugói az újszerű, gyakran ellentétes megoldások és a szemet gyönyörködtető színek. »»

Men’s Paris FW - 4. nap

A ruhadarabok, mint egy mozgó képsorozat kockái, a felszabadultság érzését ébresztik fel bennünk.»»

Wella Trend Vision Award

Íme a jövő év hajtrendjei, a nemzetközi fodrászverseny magyar döntősei és hazánk nyertes hajstylist-jai!»»