Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. szeptember 14.

Mercedes-Benz Fashion Week, New York - 4th day

A divathét negyedik napján a nagyágyúk egész sora mutatkozott be és nem kímélte a közönséget. A stílusok eltérőek, a szabásvonalak váltakoznak, de a színek szinte mindenhol dominálnak.

Diane von Fürstenberg

A ’70-’80-as évek nőies könnyed eleganciája köszönt vissza a kifutóról, ahol a remekül megmunkált frizurát natúr smink kíséri, a pálmát pedig a virágmintás és színes kelmék viszik. DvF idei kollekciója arról szól, hogy optimizmus nélkül nincs élet, és a hangsúly azon van, hogy mindig érezd jól magad! Érezd jól magad a bőrödben, érezd jól magad a ruhádban, légy magabiztos és ízig-vérig nő, mert az vagy, akinek mutatod magad.

Diane von FürstenbergDiane von Fürstenberg

DKNY

Talán Karan az egyetlen tervező, aki nem csupán imádja New Yorkot, de már-már fetisizálja a soha nem alvó várost. Tavaszi divatshowja is erre a mániára hajaz, hiszen a modellek mögött mindvégig látható a jól ismert sárga taxi. Hogy mi lehet az üzenet? Interpretálja mindenki maga, de igazából nem lehet félreérteni. Bárhogyan is öltözz, bárhová is menj, a lényeg, hogy a vénáidban New York csörgedezzen. Donna Karan pedig megtervezte nekünk a transzfúziót.

DKNYDKNY

L.A.M.B.

Bár Gwen Stefani nem tudott személyesen is részese lenni saját divatshowjának, lelkileg ott volt minden ruhadarabon, mintán, varraton, sőt mi több, kiegészítőn is. A vadóc, menő csajos életérzés sugárzik a kollekcióból, és minden egyes darabja olyannyira ki van gondolva, hogy ha kedveled a stílust, akkor ezekben a szettekben tarolni fogsz. Stefani megalkotta saját álomgardróbját, így nekünk már csak csemegézni kell belőle.

L.A.M.B.L.A.M.B.

Thakoon

Az élet igen unalmas, ha egyszínű, de képzeld csak mennyire unalmas lenne, ha mindannyian egyformák lennénk. Nos, Takoon a természetet megfűszerezve fokozta a másságot és sokszínűséget. Ha az őszi-téli kollekciója is multikulturális jelleggel bírt, akkor ettől most sem szakadt el a tervező. A színek egész egyszerűen észbontóak, és olyannyira sok van belőlük, hogy még egy egyszerű kalap is csak felemás színű lehet. Ha nem akarsz elveszni a tömegben, akkor ez a kollekció csak neked szól!

ThakoonThakoon

Tommy Hilfiger

A ’60-as évek szele suhant végig Hilfiger kollekcióján, ahol a jól megszokott csíkok mellé szegődtek a kockák is, a színek pedig ezúttal sem maradtak el. A sziluettek kellően lazára sikeredtek, nem igazán kell feszengeni az együttesekben, a Hilfiger féle sikk azonban így is megmarad. Ha idén ősszel illendő lesz bőrrel bőrt hordani, akkor a tervező néhány darab erejéig átvitte ezt jövő tavaszra is, de meg kell hagyni, hogy ezek nélkül sem lett volna szegényebb a kollekció.

Tommy HilfigerTommy Hilfiger

Victoria Beckham

Az ex-Posh Spice most mutatta be első teljes értékű divatshowját, és a korábbiak fényében meg kell hagyni, hogy számos változás észlelhető. Victoria a tőle megszokott hiperplatform és szupermagassarkú cipellők helyett kényelmes, hegyes orrú körömcipőkben, vagy lapos szandálokban küldte kifutóra modelljeit. Némelyik darabnál lazult a szabásvonal, de azért továbbra is találunk olyan darabokat, melyekben nehézkes a levegővétel. Mindent összevetve Victoria alakulgat tervezőként, de első nagybemutatóján igencsak látszik, hogy még kezdő.

Victoria BeckhamVictoria Beckham

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Fekete blézer = jolly joker

Rajtad múlik: bájos vagy meghökkentő?»»

Így várja a tavaszt az F&F

Vintage női vonalra és vagány férfi darabokra számíthatunk a 2012-es tavasz-nyári szezonban.»»

20 táska nyárra

A szezon legszebb darabjai.»»

Mélységes kékség

Bár a kánikula még messze jár, egy hűsítő fürdő színeivel már addig is bármikor felfrissítheted magad.»»

Paris FW Haute Couture - a "l...

Rendben, lehet, hogy ilyen szó nem létezik, mégis ez írja le leginkább Jean Paul Gaultier haute couture bemutatóját.»»

Paris FW Haute Couture - a le...

A 2012-es tavasz haute couture bemutatók közül leginkább Alexis Mabille kollekciója "virágzott ki".»»