Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. szeptember 15.

Mercedes-Benz Fashion Week, New York - 5th day

A színorgia mellett kaptunk hideget is, meleget is, elkápráztattak, de csalódást is tartogattak. Vegyes érzelmek, újabb nap, a divathét folytatódik.

Carlos Miele

Ha valaki forrón szereti, akkor irány Carlos Miele. A kollekció felér egy csodálatosan tiszta nyári nap sugarainak fényével. Gyönyörű színek, lágy selymek, könnyed-áttetsző kaftánok, elegáns estélyi ruhák kápráztatnak el a show egész ideje alatt, és az ember lánya azt kívánja, bárcsak sose érne véget. Mert nőnek lenni jó!

Carlos MieleCarlos Miele

Carolina Herrera

A show igazán friss, tavaszias akkordokkal indult, zöld és sárga árnyalatokat sorakoztatva fel, melyek láttán a természet újjáéledését élhetjük át. A sorban következő fehér-fekete klasszikusokat a pirosas árnyalatok váltották, de a korábbi frisseség ezúttal sem vált cukorbombává. A kelmék nem hazudtolják meg a korábbi Herrerát, a klasszikusan elegáns, nőies vonalvezetést követhetjük végig ezúttal  is, amit továbbra is csak szeretni lehet.

Carolina HerreraCarolina Herrera

Donna Karan

A tervezőnő a törzsies motívumokat helyezte előtérbe, gondolta újra és keltette életre. Ha azt hitted, hogy Afrika távol áll tőled, akkor érdemes végignézned a kollekciót, mert Karan új ötleteket ad a régies jegyek viselésében. Az etnikus minták és színek kedvelői bizonyára találnak kedvükre valót, de be kell látni, hogy Karantól láttunk már jobbat is. Reméljük, jövőre jobban elkápráztat.

Donna KaranDonna Karan

Marc by Marc Jacobs

A vintage jegyeket hordozó kollekció a színek orgiája is egyben. Marc sem fukarkodik az árnyalatokkal és azok kombinációjával, és ezt nőknél és férfiaknál egyaránt alkalmazza. Együttesei a kényelmes, sportosabb viseletnek hódolnak, kiegészítői pedig maximálisan támogatnak a városi rohangálásban.

Marc by Marc JacobsMarc by Marc Jacobs

Victoria by Victoria Beckham

A nagybemutatón látottak után egy fiatalos, lendületes, sokkal inkább pénztárcabarát kollekcióval szemezhetünk Beckhamné portfóliójából. A vonalvezetés rendkívül lazára sikeredett, de ha már könnyedek és légiesek a ruhák, azért egy kis szexi combvillantás belefér még. A színek ezúttal sem maradnak el, de a kollekció nőiessége elmarad, sőt leginkább kislányosnak nevezhető, és a lábunkról sem igazán vesz le. Na de majd jövőre!

Victoria by Victoria BeckhamVictoria by Victoria Beckham

Vaspál Melinda

Fotók: style.com 


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vissza a ’80-as évekbe ...

Ha már fodrosgumi, legyen trendi.»»

Édes kis hajbavalók

A hajkiegészítők mindenkinél jó szolgálatot tesznek.»»

A 7 legütősebb körömtrend nyá...

Ha szép a köröm, jöhet a lakk!»»

Fonni menő!

A fonat régóta szerepel a legnépszerűbb hajtrendek között.»»

Nyári cipőtrend

Color blocking, pasztell, neon, metál...»»

Makány Márta 2012/SS

Ahogy a természet, úgy a divattervező kollekciója is virágba borult.»»