Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. szeptember 18.

Mercedes Benz Fashion Week, New York - 7th and 8th day

New York megmutatott mident. Az utolsó két nap is tartogatott még meglepetéseket, csodás szetteket, de most már ideje eldöntenünk, hogy ki lesz a kedvencünk jövőre!

Michael Kors

A tervező Afrikát nevezte meg stílusdiktátorként a következő nyári szezonra. Az „Afriluxe” erőteljesen hódol a szafari stílusnak, ahol mind a színek, mind a minták kedveznek a terepen való elvegyülésnek. A vonalvezetés is megkönnyíti a szavannák felfedezését, hiszen könnyed anyagok, laza vonalvezetés ölt testet az állatmintás szetteken. Hölgyek-urak, ha Afrikában nyaralnátok jövőre, Michael Korsnál választhattok közös stílusjegyű együtteseket.

Michael KorsMichael Kors

Calvin Klein

A márkától megszokott letisztultság és könnyed vonalvezetés ezúttal sem maradt el, szemben a harsány színekkel. Calvin Klein a konzervatívabb ízlés hódolóinak kedvezett, hisz sem színekben, sem szabásvonalban nem hivalkodóak szettjei. Fehér, bézs, szürke és fekete árnyalatok zuhannak alá a légies kelméken.

Calvin KleinCalvin Klein

Isaac Mizrahi

A kollekció virágba borítja a hölgyeket a következő szezonban. A jelszó: virág minden esetben. Nos, aki a virágot szereti, az rossz ember nem lehet, így aztán érdemes válogatni, hiszen a kisugárzás csak pozitív lehet. Ha imádod a virágmintát, akkor csapj le a kavalkádra, de amennyiben a visszafogottab színekre ugranál, ne feledd, hogy egy óriás virágos övvel vagy masnival azt is fel lehet dobni!

Isaac MizrahiIsaac Mizrahi

Marc Jacobs

Fényes anyagok, minták, fodrok vagy éppen tollra emlékeztető díszek egyaránt hódítják a női szíveket, ám szinte mindegy, hogy mire esik a választás, a leglényegesebb, hogy a fejdísz se maradjon el. Hogy újra divat a hajpánt? Nos igen, de ne a porosat keresd elő a fiókból, hanem tanulj a legnagyobbaktól, hiszen kendőből is válhat csodás fejdísz. Elbűvölő kollekció!

Marc JacobsMarc Jacobs

Ralph Lauren

A ’20-as évek újabb viadalának lehetünk szemtanúi Lauren kollekciójában. Ha annak idején 1974-ben a tervező készítette a The Grat Gatsby kosztümjeit, akkor a jelenlegi remake készítése újra megihlette őt. Feminin és maszkulin jegyek csodás keveredése varázsol el, ahol a szoknya vagy a nadrágkosztüm ugyanolyan szenvedéllyel viselhető. Felidéződnek a régies fejfedők újragondolt leszármazottjai, de a design elemként viselt kendők és sálak is virágkorukat élik. Egyszerűen varázslatos ez a világ.

Ralph LaurenRalph Lauren

Nanette Lepore

Ultraibolya színkavalkád veszi birtokába tekintetünket, és a neon színek megrogyasztják térdünket. Újabb színterápiának lehetünk áldozatai, de ezúttal rá kell döbbennünk, hogy a rikító árnyalatok is csodálatosak. A tervezőnő a nőcis-csajos stílust helyezte előtérbe, de a hivalkodó színeket elegendőnek tartva, a vonalvezetés igencsak visszafogott, így aztán senki nem nevezne papagájnak egy ilyen viselet láttán.

Nanette LeporeNanette Lepore

GAP

A sportosabb, lazább viselet kedvelőinek sem kell szomorkodni az utolsó napokon, mivel a GAP előszerettel gondol rájuk is. Nők és férfiak egyaránt hódolhatnak a könnyed, ám mégis sikkes viseleteknek. Laza farmernadrágok, csőnacik, könnyed szoknyák, zakók és kardigánok színesítik a kollekciót, mely igazi mintapéldánya a trendi street style-nak.

GAPGAP

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«2345678»

NY FW IV.

A divathét negyedik napján a nagyágyúk egész sora mutatkozott be.»»

NY FW III.

Hol van az a jövő nyár?»»

NY FW I-II.

Vigyázz, kész, divathét!»»

Men’s Paris FW - 5. nap

A jövő nyár mozgatórugói az újszerű, gyakran ellentétes megoldások és a szemet gyönyörködtető színek. »»

Men’s Paris FW - 4. nap

A ruhadarabok, mint egy mozgó képsorozat kockái, a felszabadultság érzését ébresztik fel bennünk.»»

Wella Trend Vision Award

Íme a jövő év hajtrendjei, a nemzetközi fodrászverseny magyar döntősei és hazánk nyertes hajstylist-jai!»»