Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. szeptember 21.

London Fashion Week - 3rd and 4th day

Mindig tudtuk, hogy az európaiak, de főként a britek azok, akik képesek egymástól elkülönülni, és valami teljesen mást kínálni. Nos elérkeztek a változatosság napjai!

Marios Schwab

A világos és sötét színek váltakozása mondhatni mindig segíti az ember döntését, hiszen jellemzően szeret valami könnyed árnyalatot nappalra és valami markánsabbat estére. Esetleg a kettő kombinációjára is vágyhatunk, de Schwab ebben is segít. A lényeg, hogy újra ráhangolódjunk a neccre, de ezúttal nem harisnya, sokkal inkább ruha és blúz formájában.

Marios SchwabMarios Schwab

Matthew Williamson

Williamson a nőnek tervezett, de egyáltalán nem szűkítette a kört, hiszen az elegánsabb vonaltól, az utcai viseletig mindent kínál. Az egyetlen célcsoport szűkítő elem a tervező által kínált színvilág lehet, hiszen főként a sárga árnyalatai domináltak, de néhány rozsdásan mintás, vagy kék elem is bekerült a sorba. Ha valami egyszerűre vágynál, akkor nem érdemes keresgélni, hiszen a minták vagy rojtok szinte az egész show alatt kispadra küldték a letisztultságot.

Matthew WilliamsonMatthew Williamson

Mulberry

Szinte mindegy, hogy mit viselsz, a lényeg, hogy a hajad kellően feltupirozott és látványos legyen. A sárga, pasztell és púderes rózsaszín árnyalatok dominanciájának lehettünk tanúi, melyek egyaránt öltenek testet puffos szoknyákon, laza nadrágokon, sortokon. A flitter és a csillogó anyagválasztás sem maradt ki a választékból, de lényeges hangsúlyozni, hogy nagyon kell imádni a márkát ahhoz, hogy tőle válogassunk.

MulberryMulberry

Burberry Prorsum

A korábbi Bailey kollekciók után mindenki lélegzetvisszafogva várta az újabb dobást lehengerlő szerelésekből. A korábbiakhoz képest bizonyára változásokat észlelhetünk ezúttal, amit leginkább azzal jellemezhetnénk, hogy ez most sokkal több. Mármint nem sokkal nagyobb dobás, hanem sokkal több anyagból, színből, mintából és kiegészítőkből. A katonás szerelések után a minták és színek dominálnak, de az óriási fodrok is visszatérést mutatnak.

Burberry ProrsumBurberry Prorsum

Mark Fast

A tervező szettjei hosszú ideje hordozzák ugyanazokat a jegyeket, melyek ezúttal is visszatérőek, kisebb frissítéssel fűszerezve. A horgolt, sokat mutató darabok idén is sűrűn jelen vannak a kollekcióban, de a változás szele fodrokat, nőiesebb vonalvezetést és több rojtot is hozott. Ha kellően bevállalós vagy, akkor továbbra is lesz miből válogatnod.

Mark FastMark Fast

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vissza a ’80-as évekbe ...

Ha már fodrosgumi, legyen trendi.»»

Édes kis hajbavalók

A hajkiegészítők mindenkinél jó szolgálatot tesznek.»»

A 7 legütősebb körömtrend nyá...

Ha szép a köröm, jöhet a lakk!»»

Fonni menő!

A fonat régóta szerepel a legnépszerűbb hajtrendek között.»»

Nyári cipőtrend

Color blocking, pasztell, neon, metál...»»

Makány Márta 2012/SS

Ahogy a természet, úgy a divattervező kollekciója is virágba borult.»»