Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. október 3.

Paris Fashion Week II.

Éljen a szabadság, a természet, a retro és a mediterrán hangulat. Ilyen és ehhez hasonló jelszavakkal vágtak neki a tervezők a 2012-es tavaszi-nyári kollekciók bemutatójának a PFW második napján.

Felipe Oliviera Baptista

Baptista jelszava a 2012-es tavaszi-nyári szezonra nem más volt, mint a szabadság. Mi ezt annyival egészítenénk ki: amikor csak akarod. A legújabb Baptista-kollekció legjellegzetesebb elemeinek ugyanis nem mások bizonyultak, mint a változatos színű és nagyságú cipzárok. Cipzárok itt, cipzárok ott, ferdén és egyenesen, tone-in-tone-ban és eltérően, elegánsan és lazán, zárva és nyitva. We love it!

Felipe Oliviera BaptistaFelipe Oliviera BaptistaFelipe Oliviera Baptista

Dries Van Noten

Fekete-fehér uralom, olykor nagyon is szembetűnő neon betétekkel tarkítva. A Dries Van Notentől megszokott bézs-sötétkék kombinációk korából némelyest kilépve a magenta, a narancs és a türkiz is megjelentek a kollekcióban. Szemrevalónak bizonyultak a hihetetlen részletgazdagsággal megjelenő természeti képek, amelyek hol apró "meglepetésként", hol az egész ruhát uralom vezérelemként jelentek meg a Dries Van Noten alkotásaiban.

Dries Van NotenDries Van NotenDries Van Noten

Rochas

,,Mint egy utazás a mozik örvényébe" - eképpen jellemezték a Rochas 2012-es tavaszi-nyári kollekcióját. Nem tévedés, hiszen olyan századeleji hangulatot teremtett a tervező a kifutókra, hogy azt még egy Audrey Hepburn-filmben is megirigyelték volna. No nemcsak a retro napszemüvegek és fejkendők járultak hozzá a leginkább ötvenes éveket idéző színpadképhez, hanem a pasztellszínek és a jellegzetes formák is megelevenedtek a szemünk előtt - amolyan Tim Burton és Hitchcock-féle drámaisággal.

RochasRochasRochas

Rue du Mail

A Rue du Mail kollekcióját látva valamilyen dél-amerikai ihletésre következtethetünk: élénk színek, karibi minták, igazi forró megoldások. Kedveltük a csíkokat, az aranyló anyagokat, a fénylő selymeket, de még az ügyesen elrejtett madarakat és az olykor keleties apróságokat is. Elegancia és néha-néha bohém vidámság napsütéses egyvelege - némi szürkés irányvonallal fűszerezve.

Rue du MailRue du MailRue du Mail

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vissza a ’80-as évekbe ...

Ha már fodrosgumi, legyen trendi.»»

Édes kis hajbavalók

A hajkiegészítők mindenkinél jó szolgálatot tesznek.»»

A 7 legütősebb körömtrend nyá...

Ha szép a köröm, jöhet a lakk!»»

Fonni menő!

A fonat régóta szerepel a legnépszerűbb hajtrendek között.»»

Nyári cipőtrend

Color blocking, pasztell, neon, metál...»»

Makány Márta 2012/SS

Ahogy a természet, úgy a divattervező kollekciója is virágba borult.»»