Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. október 4.

Paris Fashion Week III.

Afrikai hangulat, Darth Vaderre hajazó kalapcsodák, fényárban úszó felsők és vidám-virágos emlékezés - mindez a Paris Fashion Week harmadik napján.

A. F. Vandervorst

Még ha nem is tudnánk, hogy An Vandevorst és Filip Arickx tavaly Kenyában jártak, akkor is felfedezhetnénk legújabb kollekciójukban az afrikai törzsek viseletére való apró - vagy néha nem is annyira apró - utalásokat. A sötét- és földszínek uralta szettekben megjelennek a harmadik világ országaiból ismert törzsek népviseletének szabásvonalai és nyomott mintázatai, valamint a törzsi életmód - egyszerre harcos és ugyanakkor a nőies vonalakat kiemelő - ruhadarabjai.

A. F. VandervorstA. F. VandervorstA. F. Vandervorst

Balenciaga

Az első pillantásra - sőt néha másodikra is - futurisztikusnak tűnő kollekcióban meglepő változatossággal követték egymást a testtől elálló, merev, parányit neoprém anyagra emlékeztető, mérnői pontosságal húzott vonalakkal tarkított ruhadarabok és az irodai viseletre is tökéletesen alkalmas nadrágos-blúzos összeállítások. Külön kiemelnénk a Darth Vader-sisakra emlékeztető kalapokat, amelyek - elegancia ide vagy oda - nem engedtek minket elszakadni a csillagközi párhuzamtól.

BalenciagaBalenciagaBalenciaga

Balmain

Olivier Rousteing egész divatvilág előtti debütálása kétségkívül jól sikerült. A meglepően fiatal - mindössze huszonötéves - tervező pasztellvilágot álmodott a Balmain 2012-es tavaszi-nyári bemutatójának kifutójára. Számos nadrágos megoldással, majd a másik végletnek számító forrósortos, illetve miniszoknyás összeállítással mutatta meg sokoldalúságát, apró betétekkel, mintákkal és kiegészítőkkel "bearanyozva" mind a modellek, mind a divatvilág napját.

BalmainBalmainBalmain

Nina Ricci

A 2012-es tavasz-nyári Nina Ricci-kollekció különlegessége, hogy a tervező, Peter Copping nem kevésbé jelentős személyiség után nevezte el, mint Zina de Plagny, a művész, akivel Nina Ricci még 1930-ban működött együtt. A nyomott - legtöbbször virágmintás - felsők, a kis topok, a szoknyás szettek mind-mind Zinat igyekeztek a kifutón újra életre kelteni. Az eredmény: olykor extrém elegancia, mely mindenki napját virágba borítja.

Nina RicciNina RicciNina Ricci

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vissza a ’80-as évekbe ...

Ha már fodrosgumi, legyen trendi.»»

Édes kis hajbavalók

A hajkiegészítők mindenkinél jó szolgálatot tesznek.»»

A 7 legütősebb körömtrend nyá...

Ha szép a köröm, jöhet a lakk!»»

Fonni menő!

A fonat régóta szerepel a legnépszerűbb hajtrendek között.»»

Nyári cipőtrend

Color blocking, pasztell, neon, metál...»»

Makány Márta 2012/SS

Ahogy a természet, úgy a divattervező kollekciója is virágba borult.»»