Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. október 9.

Paris Fashion Week VI.

Világutazók, férfiasan nőies outfitek és Galliano nélküli Galliano-alkotások lepték el a kifutókat a Paris Fashion Week hatodik napján.

Hermès

,,A divatház egy egész világot épített az utazás köré" - írja a stlye.com. Tény, hogy immár a második kollekcióban fedezhetünk fel olyan inspirációkat, amelyekkel csak egy világutazó rendelkezhet. Számunkra a fehér-narancs-barna árnyalatokban pompázó kollekcióban megjelenik egy kicsit Afrika, egy kicsit Marokkó, az indiánok világa, de még néhol némi mediterrán benyomás is. Élénk színek, fejkendők, jellegzetes szabásvonalak - anélkül, hogy az Yves Saint-Laurent-féle szafarihangulat egy pillanatra is felsejlene. Ez a kollekció egészen más, egészen elegáns, egészen praktikus viseletekkel teli. 

HermèsHermèsHermès

Givenchy

Meg kell állapítanunk, hogy ebben a szezonban Ricardo Tisci elsősorban a szabásvonalakkal dobbantott nagyot. Megtalálta azokat a megoldásokat, amelyekkel egyszerre lett egy outfit lágyan elegáns és érzékien vad, egyszerre visszafogott és extravagáns, maszkulin és ugyanakkor rendkívül nőies. A kollekcióból kiemelnénk a halvány bézs és púderrózsaszín árnyalatok párosítását, hiszen az eredmény lehengerlően légies hatás. 

GivenchyGivenchyGivenchy

John Galliano

Kicsit tartottunk attól, milyen is lesz egy Galliano-bemutató Galliano nélkül. Botrány ide vagy oda, a tervező otthagyta lábnyomát a divatvilágban, nem is akárhogy. A lényeg: nem kellett csalódnunk. Bill Gaytten minden egyes megmozdulással Gallianóra kívánt emlékezni. Tiszteletből vagy sem, a divatház főbb jellegzetességei mind megjelentek a 2012-es tavaszi-nyári kollekcióban: a szabásvonalak, az áttetsző megoldások, fodrok, a nosztalgikus gondolkodás, a romantika - a stlye.com szerint minddel találkozhattunk a kifutón. Egyetértünk, bár a Galliano-féle vibrálást egy kicsit hiányoltuk.

John GallianoJohn GallianoJohn Galliano

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Vissza a ’80-as évekbe ...

Ha már fodrosgumi, legyen trendi.»»

Édes kis hajbavalók

A hajkiegészítők mindenkinél jó szolgálatot tesznek.»»

A 7 legütősebb körömtrend nyá...

Ha szép a köröm, jöhet a lakk!»»

Fonni menő!

A fonat régóta szerepel a legnépszerűbb hajtrendek között.»»

Nyári cipőtrend

Color blocking, pasztell, neon, metál...»»

Makány Márta 2012/SS

Ahogy a természet, úgy a divattervező kollekciója is virágba borult.»»