Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. április 28.

Menyasszonyi ruha trend 2013-ra - II. rész

Romantikus és vagány arák figyelem!

Az előző részben bemutattuk a színes esküvők elengedhetetlen kellékeit, ezúttal pedig világosabb árnyalatokkal készültünk. Kezdjük Monique Lhuillier fantáziadús és álomszerű fliterres és tüllel bevont inspirációival, melyek a romantikusabb lelkeket célozzák meg.

Monique Lhuillier Monique Lhuillier Jenny Packham a vintage szerelmeseinek szívét dobogtatja meg, hiszen az 1930-as évek mozi szirénjeiből merített ihletett, empire szabású ruháival, melyek vonalvezetése egyszerű, mégis fenségessé varázsolja a krepp és az antik csipke. Ezek a darabok mintha átvészelték volna az elmúlt évtizedeket és generációkon át megőrizték időtlen bájukat.

Jenny PackhamJenny Packham

Carolina Herrera egyszerre kortalan és trendi, valamint klasszikus és modern az innovatív peplum fazonnal és nadrágkosztümmel, mely Oscar de la Rentánál is jelen volt, merész toppal párosítva. Utóbbit kifejezetten divatőrült, mindenre elszánt menyasszonyoknak ajánljuk. A méretes szalmakalapot pedig egy vidékies hangulatú, forró nyári menyegzőn látnánk szívesen.

Carolina HerreraOscar de la RentaGeorgina Chapman és Keren Craig, a Marchesa tervezői letisztult szabászati megoldásokkal ötvözték a tőlük megszokott Hollywoodi glamúrt. E fúzió végeredményeként születtek a selyem és organza ruhák, bőségesen kézzel hímzett gyöngyökkel díszítve.

MarchesaMarchesaÖsszességében: a 2013-as szezon legérdekesebb menyasszonyi ruhái nem fehérek, hanem színesek, a legvagányabbak pedig Vera Wang burgundi és skarlát ruhái. Persze a Temperley London klasszikus ekrü csipkéit sem hagyhatjuk szó nélkül, sőt!

Temperley LondonTemperley LondonSzámunkra öröm, hogy a debreceni Kondás Kata több bemutatón is végiglejtett a New York-i Bridal Weeken, többek között Kenneth Pool vagy az Amsale kifutóján, utóbbin egy kék ruhában is.

Kondás Kata az Amsale kifutójánKondás Kata Kenneth Pool ruhában

Csodás csipke, modern kosztüm vagy letisztult fazon - mind nagyon trendi. Te klasszikus vagy inkább rendhagyó ruhát választanál a nagy napra?

Gazdag Irén

Fotók: style.com,

fashioninquisitive.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Nagyító alatt a Prada kollekc...

Honnan merített ötletet a híres divatház a 2013-as tavaszi/nyári kollekciójához?»»

Hódító sárga

A nyár egyik legvibrálóbb színe a sárga: éltető és tündöklő!»»

Vadállati!

Luxusmárkák állatmintái idén nyárra»»

Little Black Dress körkép 201...

A legszebb kis feketék idén nyáron! »»

Az idei nyár kötelező fesztiv...

Az idei nyár kötelező fesztiváldarabjai»»

Nyárestéink kedvenc koktélruh...

Esküvőre, de akár elegáns vacsorákra, bulikra is koktélruhák – vízparti színekhez illő összeállítás»»