Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. szeptember 20.

London Fashion Week III-IV.

A harmadik és negyedik nap igazi klasszikusok váltották egymást a kifutón, fejfedőkkel, kabátokkal, kígyóbőrrel, Vivienne Westwooddal és Indiával.

Matthew Williamson

A 15 éves évfordulóját ünneplő márka ezúttal nem ajándékot kapott, hanem adott. Mégpedig az összes nézőnek és nekünk, divatfüggőknek. Az India inspirálta kollekció a tökéletesség jegyében született. A szenvedély előtört az összes pink és piros árnyalatból, az egzotikum a kékekben és zöldekben teljesedett ki, és a kiegészítők egyszerűen zseniálisak voltak! Minden forma és minden minta hűen tükrözi a távoli ország jellegét, oly módon, hogy szinte már bőrünkön érezzük a kultúra érintését.

Matthew WilliamsonMatthew WilliamsonMatthew Williamson Matthew WilliamsonMatthew WilliamsonMatthew Williamson

Vivienne Westwood – Red Label

Igazán vegyesre sikerült Vivienne Westwood ezen kollekciója: visszanyúlt néhány évtizedet, és igazi nagyasszonyos outfitbe öltöztette modelljeit, de találkozhatunk street style-ra hajazó outfitekkel, némi Amy Winehouse inspirációval és kifejezetten szexi ruhácskákkal is. Ami egyetlen darabról sem hiányozhat, az a már jól megszokott és némileg védjeggyé is vált bohémság.

Vivienne Westwood - Red LabelVivienne Westwood - Red LabelVivienne Westwood - Red Label Vivienne Westwood - Red LabelVivienne Westwood - Red LabelVivienne Westwood - Red Label

Philip Treacy

Főszerepben a fejfedők! Nem mondhatnánk, hogy kalapok, hiszen a Michael Jackson és Lady Gaga által inspirált kiegészítők néha átvették a ruhák szerepét is és az összes figyelmet magukra vonták. Mind őrült és mind extrém! A felvonult ruhák is erősen emlékeztettek a pop királyára és az énekesnőre, aki egyébként maga nyitotta meg a showt. Mickey Mouse fülek, napot szimbolizáló kalap, hatalmas smiley és ufóra emlékeztető, zöld valami, ami már nem is a fejtetőn foglal helyet, hanem az egész arcot beborítja. Ezek és még megannyi csodás ötlet jellemezte Philip Treacy kollekcióját.

Philip TreacyPhilip TreacyPhilip Treacy Philip TreacyPhilip TreacyPhilip Treacy

Erdem

A tervező kilépett az eddigi komfortzónájából, és milyen jól tette! Kígyóbőr és virágminták keveredése jellemezte a kifutót egészen az apró részletekig, mint például a cipellők mintázatáig. Áttetsző és romantikus darabok váltották egymást, de a kifinomultságért sem kell a szomszédba menni.

ErdemErdemErdem ErdemErdemErdem

Burberry Prorsum

Kabát, kabátka, kis köpeny és nagy köpeny, hidegbe, melegbe, egyszínű vagy több, esetleg színátmenettel, talán metál csillogással? A Burberry képtelen hibázni, ha kabátokról van szó, így történt most is. Háromnegyedes és puffos ujjak váltották egymást, dupla gombsoros klasszikusok vonultak fel, és még: néhány csipkekabát. A kicsit azért néhol őszies hangulatot a színek könnyedén oldották; színek, a skála minden árnyalatában: kékek, pinkek és pirosak, zöldek és bézsek.

Burberry ProrsumBurberry ProrsumBurberry Prorsum Burberry ProrsumBurberry ProrsumBurberry Prorsum

Székely Krisztina

Fotók: vogue.co.uk


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«2345678»

New York FW VI.

Pierre Balmain, Donna Karan, Phillip Lim, Marc Jacobs, stb.»»

London FW I-II.

Színek, origami, romantika, Japán, Sharon Stone és a művészet tökéletes megjelenése»»

New York FW V.

Derek Lam, DKNY, Victoria Beckham, Diane von Furstenberg, Zac Posen...»»

New York FW IV.

A 4. nap rengeteg meglepetésben bővelkedett.»»

New York FW I.-III.

Divatrajongók ezrei kísérik figyelemmel a Nagy Alma rendezvénysorozatát.»»

Menyasszonyi ruhák 2013-ra - ...

Romantikus és vagány arák figyelem!»»