Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. szeptember 21.

Milan Fashion Week, day 1st!

Az olaszok nagyon tudnak, és nem csak életérzésben járnak élen, de olyan irígylésre méltóan jól sehol nem öltözködnek, ahogyan náluk. Már sóvároghatunk az új kollekciók után, hiszen kezdetét vette a milánói divathét.

Alberta Ferretti

Mintha elege lenne a valóságból a tervezőnőnek, angyalokat és nimfákat küldött kifutóra hozzájuk méltó légiesen könnyed, csipkés, rétegezett organza vagy éppen selyem kelmékben. A színek is egy különleges világot hivatottak megidézni, melyben ezek a különleges kreáció csak amúgy suhannak, lebegnek. A show nude árnyalatokkal indul, melyek a különleges anyagoknak köszönhetően nagyobb tisztaságot árasztanak, mint maga a fehér szín. A halovány púder mellett a kék és zöld árnyalatai keltik életre a szirének világát, melyben a fekete színnek szinte nincs is helye.

Gucci

Úgy tűnik, a színeknek jövőre sem kell búcsút intenünk, hisz még a nagy feketeimádó Frida Giannini is színeset álmodott. Az őszi kollekciójától olyan távól áll a tavaszi, mint Makó Jeruzsálemtől, és pontosan emiatt ő a Gucci tervezője. Mindig képes megújulni, újat, meglepőt alkotni, és ezért imádjuk. Tavaszra a színek mellé leginkább a '60-'70-es éveket idéző hosszú, semmit nem mutató, inkább csak sejtető matériák társulnak fodrokkal, harang ujjal, övvel vagy éppen színes-méretes bizsukkal megbolondítva. Gyönyörű, letisztult kollekció, és erre tuti a nagyszüleink sem mondanák azt, hogy "micsoda bolond ruhákat hordanak a mai fiatalok".

Francesco Scognamiglio

Ha Frida Giannini betakar, akkor Francesco Scognamiglio kitakar. A századelő utazó nőjét hivatott megidézni hosszú néha áttetsző, máskor átlátszó kelmékben, nos, döntsétek el, hogy sikerült-e. Szerintünk nem egy átütő siker, sőt tudjuk, hogy jobbat is tud. A 2011-es őszi kollekciója például vagány volt, diszkós és ütős, ehhez képest a 2013 tavasz csak egy sápadt árnyék némi csipkével és bordó rúzzsal.

És ilyen szettben látogatta meg a milánói divathetet a francia Vogue ex-nagyasszonya, Carine Roitfeld: nos, eddig is tudtuk, hogy van mit tanulni tőle, de ki ne lenne ilyen sikkes nagymami?

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Nagyító alatt a Prada kollekc...

Honnan merített ötletet a híres divatház a 2013-as tavaszi/nyári kollekciójához?»»

Hódító sárga

A nyár egyik legvibrálóbb színe a sárga: éltető és tündöklő!»»

Vadállati!

Luxusmárkák állatmintái idén nyárra»»

Little Black Dress körkép 201...

A legszebb kis feketék idén nyáron! »»

Az idei nyár kötelező fesztiv...

Az idei nyár kötelező fesztiváldarabjai»»

Nyárestéink kedvenc koktélruh...

Esküvőre, de akár elegáns vacsorákra, bulikra is koktélruhák – vízparti színekhez illő összeállítás»»