Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. szeptember 28.

Paris FW 2013SS III-IV.

A soron következő két nap is bővelkedett emlékezetes pillanatokban. Mi most a Balenciaga, a Lanvin és a Dior bemutatóit vettük górcső alá.

Balenciaga

A stlye.com tudósítása szerint a Balenciaga bemutatója éppen olyan volt, amilyennek egy debütáló tervező első showjának lennie kellett. Hogy miért olyan fontos ez? A cikk írója szerint sokan hajlamosak voltak megfeledkezni arról, hogy ezen a divathéten nem csak a Dior és az YSL házak mutatkoznak be új arcokkal, hanem Nicolas Ghesquière is megélte a maga premierjét. Méghozzá csont nélkül. A többségében fekete, fehér, homokbézs és szürke színeket felvonultató kollekció ugyanis legkevésbé sem árulkodott tapasztalatlan kezek munkájáról. Személyes kedvenceink voltak a hatalmas, merev fodrokkal megbolondított szoknyák és egyéb, a hétköznapitól eltérő szabásvonalak. Szerintünk érdemes erre a "pasira" is odafigyelni.

BalenciagaBalenciagaBalenciaga

Lanvin

Alber Elbaz képtelen nagyot tévedni. Persze nincs nehéz dolga, hiszen ami egyszer bevált, az beválik sokadjára is. A Lanvin hozta a tőle megszokott, letisztultan elegáns vonalat, mind a színek, mind az anyagok, mind a szabásvonalak tekintetében. Számos maszkulin hatású darabbal találkozhattunk, sok volt az idén télen rendkívül trendinek számító fekete- fehér kombináció, ugyanakkor a show vége felé megjelentek a kifutón a színek, amelyek élénkségük ellenére tiszta nőiességet és finomságot sugároztak. Ebben a bemutatóban nem volt helye a hivalkodásnak és ez éppen így volt jól.

LanvinLanvinLanvin

Christian Dior

Letisztult, finom, egyszerű elegancia, majd egy csipetnyi vadulás. Leginkább ezekkel a szavakkal tudnánk jellemezni a Dior 2013-as tavasz-nyári kollekciójának bemutatóját. A show alaphangulatát már eleve meghatározta az a Schubert-darab, amellyel elindult a nagy attrakció.

A bemutatónak tétje is volt, hiszen Raf Simons debütált ezen az estén, akinek nem kisebb feladat jutott, minthogy pótolja a Galliano után maradt űrt (ugye mindenki emlékszik arra a kínos esetre, ami miatt a sokak kedvencének számító tervezőt elküldték a divatháztól?). Gallianot márpedig nem egyszerű helyettesíteni...

A romantikus delíriumban úszó tervező után most egy sokkal szögletesebb, ám mégis érzéki designert ismerhettünk meg a Dior kifutóján. A képek és a videó magukért beszélnek.

Christian DiorChristian DiorChristian Dior

Christian DiorChristian DiorChristian Dior

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Nagyító alatt a Prada kollekc...

Honnan merített ötletet a híres divatház a 2013-as tavaszi/nyári kollekciójához?»»

Hódító sárga

A nyár egyik legvibrálóbb színe a sárga: éltető és tündöklő!»»

Vadállati!

Luxusmárkák állatmintái idén nyárra»»

Little Black Dress körkép 201...

A legszebb kis feketék idén nyáron! »»

Az idei nyár kötelező fesztiv...

Az idei nyár kötelező fesztiváldarabjai»»

Nyárestéink kedvenc koktélruh...

Esküvőre, de akár elegáns vacsorákra, bulikra is koktélruhák – vízparti színekhez illő összeállítás»»