Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
2013. február 7.

Esküvői cipőtrend 2013-ban 

Az esküvői cipők igazán nagy figyelmet kapnak 2013-ban, azonban tudjuk, hogy már az utcai viseletre szánt topánokat sem olyan könnyű megtalálnunk. Akkor vajon mennyire nehéz kiválasztani a tökéletest életünk nagy napjára? Mi most segítünk neked!

Kényelem

Sose felejtsd el, hogy a választott topánkában egész nap talpon kell lenned: ceremóniától a lakodalmi utolsó táncig. Tehát legyen puha talpbetéte és stabil sarka a leendő cipődnek. Ha a hétköznapokban is szereted a magas sarkút, akkor válassz az esküvődre is hasonló darabot. De ha a laposabb talpú cipőket preferálod amúgy is, akkor ne most kezdj el kísérletezni a tűsarokkal!

Strassz

Idén a kristályokkal és a strasszokkal díszített esküvői cipők még jobban a figyelem középpontjába kerülnek. Egy kristályokkal kirakott cipő az egyszerűbb ruhákkal is jól mutat, de szépen harmonizál az amúgy kövekkel, kristályokkal megbolondított esküvői ruhákkal is.

Csipke

Nem más, mint Kate Middleton indította be a csipke divatját. A Vilmos herceggel kötött esküvőjén egy csipkével gazdagon díszített hosszú ujjú menyasszonyi ruhát viselt. Emlékszel, ugye? Ez a díszítésfajta tehát 2013-ban is divatban marad, nyugodtan válassz csipkés ruhához csipkével díszített menyasszonyi cipőt, a kettő ebben az esetben nem üti, hanem erősíti majd egymást.

Színek

Fehér esküvői ruhához fehér vagy az esküvő színeivel harmonizáló színes cipő dukál, ekrü ruhához pedig ekrü cipőt válassz.

 

Stílus

A letisztult, egyszerű darabokkal idén is lehetetlenség mellényúlni, a szolidabb stílus kedvelői számos egyszerű vonalvezetésű, szatén menyasszonyi cipőből válogathatnak. Ezek a klasszikusabb darabok bármilyen stílusú és fazonú ruhát megfelelően egészítenek ki.

Ami az orrformát illeti, továbbra is hódít a kerek- és a mandulaorr. A kerekorrú cipők rendkívül kényelmesek, nem mellesleg nagyon divatosak is. A peep-toe régóta visszatérő divat az esküvőiparban is, de ezt csak tavaszi és nyári esküvőkre ajánljuk. A platform cipellők 2013-ban is divatosak, hiszen egyszerre lélegzetelállítóak és praktikusak.

 

Te mit fogsz viselni a nagy napon?

Lazáry Fanni

Fotók: weterleigh.hu


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Nagyító alatt a Prada kollekc...

Honnan merített ötletet a híres divatház a 2013-as tavaszi/nyári kollekciójához?»»

Hódító sárga

A nyár egyik legvibrálóbb színe a sárga: éltető és tündöklő!»»

Vadállati!

Luxusmárkák állatmintái idén nyárra»»

Little Black Dress körkép 201...

A legszebb kis feketék idén nyáron! »»

Az idei nyár kötelező fesztiv...

Az idei nyár kötelező fesztiváldarabjai»»

Nyárestéink kedvenc koktélruh...

Esküvőre, de akár elegáns vacsorákra, bulikra is koktélruhák – vízparti színekhez illő összeállítás»»