Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. március 15.

Hajtrendek 2013 tavasz-nyár

Összeállításunkból kiderül, mit javasolnak a divatházak idén tavaszra és nyárra haj ügyben. Idén különösen érvényes a kevesebb több elve, előtérbe kerülnek az egyszerű, könnyen elkészíthető frizurák. A legnagyobb játékosságot idén a kiegészítők biztosítják számunkra.

Konty a tarkónál

Egyszerű, elegáns. Ez a stílus egy egyszerű, letisztult megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ilyen stílusú frizurákat láthattunk Ralph Lauren, Givenchy és Paul Smith kifutójain is.

Fonatok

Van valami végtelenül bájos és megnyerő a hajfonatokban. Idén ez hatványozódik, hiszen rendkívül sok variációt láthattunk Marchesánál, Hervé Légernél. A Balmain kicsit lazábbra vette a fonatokat.

Az új lófarok

A megújult lófarokra két dolog jellemző: a tarkó magasságában van megkötve és egyenes, hogy jobban látszon a haj hossza. Ilyen frizurákkal lejtettek a modellek Jil Sanders, Alexander Wang vagy épp az Etro kifutójain is.

Simán nőies

Mindenki emlékszik a tavalyi "vizes hatású" frizurákra, amely valljuk be, a kifutókon kívül hordhatatlan volt. Ez a trend idén picit átalakul. Divat lesz a simára vasalt haj hátrafésülve vagy nagyon mély oldalválasztékkal, mint Carolina Herreránál illetve a Rodarténál.

Rock'n'roll hullámok

A fodrászok inspirációt merítettek a '90-es évekől, hogy megalkothassák ezt a trendet. A lényeg a természetességben és a lágy hullámokban rejlik. Ezt láthattuk Versacenál és a BCBG kifutóján is.

Díszek a hajban

A tavasz és a nyár megfelelő alkalom arra, hogy kiegészítőkkel díszítsük hajunkat. A kendő nőies megjelenést kölcsönözött a Dolce and Gabbana modelljeinek, egzotikusságot sugallt a Marc by Marc Jacobs kifutóján. A Louis Vuitton shown látható hajpántok pedig kislányos bájt sugalltak.

Befejezetlen kontyok

Ha reggel tovább alszunk, sem kell aggódnunk frizuránkért, hiszen divat lesz a kócos, félig elkészült konty. Ilyen kesze-kusza kontyokat láthattunk a Chloé és a Bottega Veneta showkon is.

Dima Krisztina

Forrás: harpersbazaar.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Tavaszi gardróbfrissítés II.

Miket kell mindenképpen még beszerezned? »»

Tavaszi gardróbfrissítés I.

Miket kell mindenképpen még beszerezned? »»

We love Dorka Petrity!

A tavaszi kollekció és a webshop bemutatója»»

Celeni 2013 SS

Pihenjünk meg a fehér tisztaságában! »»

Mintás menyasszonyi ruhák

A fehér menyasszonyi ruhák kora lejárt (?)»»

Cipőtrendek nyárra – fa...

Mit ajánlanak a divatházak? »»