Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Fórum » Aktuális divat » Japán divat

BEKÜLDŐ HOZZÁSZÓLÁS
Shoegal
2009. May. 9. 17:57
Drukkolok!:-) De kezdjél el gyűjteni már most, aztán talán 30 év múlva összejöhet....egy igazi kézzel készített, gésának szánt kimonó tutti, hogy veri egy Chanel kosztüm árát....pedig aztán az sem olcsó....
pinkangie
2009. May. 9. 11:41
talán nem a trendibb a megfelelő szó, hanem az igényesség!! bennük van már évszázadok (ha nem évezredek) óta, h gondosan kimunkált és szép ruhákat öltsenek magukra! 
nekem szintén a Gésák jutnak eszembe először, ha japán divatról beszélünk. ha csak az ő ruhatárukat vesszük nagyító alá, akkor ott is látjuk, h minden apró részletre hatalmas odafigyelést fordítanak és ettől lesznek szépek, h minden apróság a helyén van!!
ennyi a titok nyitja. a kis dolgokon múlnak a nagy dolgok!
Mse
2008. Apr. 15. 22:33
Hát igen, az jó, ha van honnan meríteniük...
Szerintem sokkal trendibbek, mint Európa...
empa
2008. Apr. 9. 10:14
Nekem kint él az egyik barátnőm Tokyo-ban. A japánok ugyanazt hordják, mint mi, vagy az amcsik. Globális divat van, sőt, ők még egy picit jobban is adnak arra, hogy designer márkában járjanak, mint mondjuk mi. Persze ott a pénz is több. :) Ami japánban különleges lehet, az a népművészeti hatás, azok a dolgok, amik a saját történelmi öltözködés kultúrájukból bekúszik a hétköznapi divatba. Nekem nagyon tetszenek azok a magasan gombolódó blúzok, vagy ruhák. Olyan szépek. :)
Mse
2008. Apr. 8. 21:57
Van olyan, hogy japán divat???
Nekem semmi nem jut róla eszembe...
Eve
2008. Apr. 7. 15:35
Ha Japán, akkor Hello Kitty! :D
Varga Izabella
2008. Apr. 7. 10:19
Imádom Japánt! Nekem leginkább a Gésák jutnak eszembe Japánról, a csodálatos kimonóikkal. Régi nagy álmom, hogy egyszer eljussak Japánba és egy igazi, kézzel készített kimonót vegyek :))
jskave
2008. Apr. 7. 07:43
Mmmmm... Mondjuk a nagy legyezők! :)
Szlopóczki Janka
2008. Apr. 6. 20:53
Sziasztok! Voltam ma az Árkádban a tavaszi divathét keretében megrendezett divatbemutatón. Milánó, London, New York és Párizs után most a tokio-i divat került a középpontban. Nektek mi jut először eszetekbe a japán divatról?