Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Fórum » Aktuális divat » 2008 ősz/tél trend - színek, formák, fazonok

BEKÜLDŐ HOZZÁSZÓLÁS
Mse
2008. Oct. 15. 11:45
Amióta írtál erről, és kinn voltam a VAM divatbemutatóin, és ott is minden modellen ilyet láttam, én is akarok venni egy csizmazoknit...csak nemtom, milyen színűt vegyek...
Ashley
2008. Oct. 5. 23:15
Face!

Olyat én is vettem!!! De csak itthon feszítek benne. ;) :D ;)
Face
2008. Oct. 2. 01:01
Én itthon Magyarországon is szeretek polgárpukkasztóan öltözködni, hiszen ha nekem tetszik, és jól érzem magam benne, akkor az, hogy mit gondolnak az olyan emberek akik között nem tudnék különbséget tenni mert olyan EGYFORMÁK nem igazán érdekel. :-) Én most néztem a Calzedonia őszi-téli kínálatát, és tele van kötött ,csipkés combfixekkel, mintás vastag,vékony,színes térdfixxel, amit a modellek mind szoknyával, ruhával viselnek.. Igaz,hogy provokatív de nagyon jól néz ki...és vettem is párat :)))) :P Biztos vagyok benne,hogyha felveszem a kis fekete kötött térdfixemet (amin felül van egy kis masni) fogok lesajnáló pillantásokat kapni, de nem érdekel!!!;-);-);-) Üdv.
Mse
2008. Sep. 1. 20:34
Enikő, nemhogy mindent, semmit sem találtam az oldalon...azt írja ki, hogy fejlesztés alatt...
jskave
2008. Sep. 1. 20:25
Nekem bejön a kocka, főleg másokon. Felmerném venni. Végtére is a legrosszabb, amit gondolhatnak: ki ez a bénaság?! Na és, gondolják csak... Nem számít, ha én jól érzem magam a bőrömben. (És ha ez így van, akkor nem fognak bénának látni....)
Sári
2008. Sep. 1. 17:00
pedig jó itthon is néha polgárpukkasztani, én élvezem ;)
Krüpl Enikő
2008. Aug. 31. 22:52
Nem akkor Londonban, vagy Amsterdamban élned, légy önmagad itthon is! www.erdemes.hu , gyere és regisztrálj, itt mindent megtalálsz amire csak szükséged van, olcson!!
Mse
2008. Aug. 31. 21:07
Nekem is egy csomó dolog bejön, de nem mernék itthon aszerint öltözni...bezzeg, ha kint élnénk Londonban, vagy Amsterdamban!!! Ott mekkora bátrak lehetnénk! (Taps)
Angel
2008. Aug. 30. 17:54
Szia! :)

Hát az meglehet! :):) Nekem mondjuk egyált nem jönnek be az ilyen kockás ruhák... túl nyanyásak nekem :D
Szabó Dóri
2008. Aug. 27. 08:22
Halihóóó 
Ahogy olvastam a trendelőrejelzős cikketeket, azon gondolkoztam el, hogy a Dolce&Gabbana kockás ruha tök jó a kockás harisnyával, de ha itthon felvennék egy ilyet, tuti hülyének néznének...jó, nem is fújná úgy a hajam a szélgép, mint a modellét :D:D
dg copy.jpg