Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
Fesztiváltrendek: Balaton Sound

2009. augusztus 07.   Vaspál Melinda

Fesztiváltrendek: Balaton Sound

Nem kellett túl sokáig várni a csodára, elérkezett a Balaton Sound ideje, és természetesen az izgalmaké is.

Ahogyan ezen a nyáron lenni szokott, amikor az ember valami szabadtéri dolgot tervez (nem munkaidőben), rendszerint beköszönt a „monszun”. Úgy volt ez most is, esős előrejelzések, de sebaj, a csinos kis gumicsizma készen állt, és természetesen én is.

Az előkészületek során olyan fontos dolgokat tartottam szem előtt, mint frizura, azaz fodrász, és trendi cuccok (szem előtt tartva a fesztivált), hiszen David Guettara készültem partyzni, de nem Ibizán....  és csak szeretném hinni, hogy egy hasonló hangulatú fesztiválon.

A 2 órás utazás alatt, a nyakamban dobogott a szívem a nagy izgalomtól, hiszen kíváncsi voltam a hangulatra, na és persze a hajóra, ami menedékül és pihenésül szolgált a nagy bulik után.

Pénteket mutatott a naptár, és a Sound bejáratánál kígyózó sor is, ahol már sikerült megbizonyosodnom: a fesztiválok is megszabják az irányvonalat öltözködésben. Rengeteg színben pompázott a sorban várakozó tömeg (szemben a VOLT-al), ahol volt idő szemrevételezni a dolgokat. Pánt nélküli toppok, legging, miniszoknya, trendi nyáriruhák, és mivel hideg volt, és esősre állt az idő, gumicsizmával turbóztuk fel a megjelenést.

Szombatra a kegyesebb időjárás előhozta a színes, mintás, virágos, fémszínű, csillogó és matt fürdőruhákat egyaránt, a hölgyek többet engedtek látni magukból, na de nagy örömükre a férfiak sem fukarkodtak felsőtest mutogatásban. Ezen a napon már előkerültek a topánok, és bár nehezen hittem a szememnek, nem kevés magassarkú is tiszeteletét tette. A füves, homokos területek nagy próbának tették ki a magassarkút imádókat, de viselőik inkább vállalták a bokaficamot, mintsem valami kényelmesebb cipővel tették volna tönkre a tökéletes fesztiválra előkészített outfit-eket, melyekhez hasonlók igen sokszor visszaköszönnek Budapest trendi szórakozóhelyein is.

Íme néhány kép mely a remek hangulatot is idézi, és nem utolsó sorban azt, hogy itt nem a buli és a kényelem volt a lényeg, hanem a „meglévők” bemutatása.

Jó volt a fesztivál, de néhány dolgot megerősíthetek: a stílus nem a megvásárolt ruhákon áll, hanem belülről fakad, illetve a programhelyszín általában meghatározza a dress-code-ot, így a fesztivál is. Kár, hogy a „Festival suit”-ot (ez a legújabb dress code címke) néhányan összekeverik a „smart casual” vagy „lounge suit”-al, mert egyrészt nem odaillő, másrészt meg minősíti az illetőt, aki ugyanebben mutatkozik egy olyan eseményen, ahol valóban van dress-code.

Még hátra van a Sziget, de már most kíváncsi vagyok....végtére Lily Allen is ott lesz!

Forrás képek: index.hu