Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. február 13.

Elképesztő smink Illamasqua-tól Valentin napra

Hamarosan ismét itt a Valentin nap! Az év ezen szakaszában mindenki összezavarodik, mivel is tudná megajándékozni kedvesét és lázas keresgélésbe kezd. Íme egy tipp, amellyel biztosan meglepetést okozhatsz párodnak!

Illamasqua legújabb Valentin napi sminkötletét a Lüktetetés nevű kollekció darabjai segítségével készítette. Nem csoda, ha egyszerűen nem tudod levenni a szemed a képekről, a profizmus minden ecsetvonásban érzékelhető, az érzékiség és a csábítás kézzel fogható. A smink nem nélkülözi a szenvedélyes színeket, hiszen Valentin napon minden skarlát- és bíborvörösben tündököl.

A Lüktetés kollekció elsősorban a nők arcának legérzékibb és legcsábítóbb eleme, az ajak kiemelésére orientálódik. A szenvedélyes kisugárzás eléréséhez a vörös ajakrúzs vagy szájfény használata nélkülözhetetlen. Az üzletek gazdag kínálatot nyújtanak számodra, kedvedre válogathatsz a bordótól a vérvörösig.

Ha a szórakozás kedvéért szeretnél egy szépségpöttyöt, egy vékony ecset és a szemhéjtus segítségével fess és egy kis kört (vagy akár szívet) az arcodra. Miután megszáradt, egy kis szemhéjpúderrel tartósabbá teheted.

Egy káprázatos szempillasor felvitelével növelni tudod szemed méretét. Tegyél egy kirándulást a helyi drogériába és vegyél soros szempillát és áttetsző szempilla ragasztót. Először is használd a szempillaspirált a természetes szempilláidon, majd a ragasztó segítségével a szemed külső sarkától kiindulva kezd felhelyezni a műszempillát. A hosszú pillák segítségével nyílt tekintetet kapsz, nagyon szexi és kacér, mindamellett az egész arcod élettel telivé varázsolja.

Mivel az ajkakon van a hangsúly, ezért nem célszerű a szemhéjakat túlzott mértékben árnyékolni, csillogó bézs, esetleg világosbarna szemhéjpúdert használj.  Fekete szemhéjtussal húzd ki a szemed a szempillák tövénél, és ne feledkezz meg a szemöldököd színezéséről és formázásáról sem.

Az arcod alapozása egyéni ízlés kérdése. Pirosító használata kötelező, de csak leheletnyi mennyiségben. Az ujjbegyed segítségével, vagy akár ecsettel vidd fel az arcodra, mintha elpirultál volna.

Habár ebben az esetben kevésbé hangsúlyos, ne feledkezz meg a körmök ápolásáról sem! A meglepetés garantált!

Jaksa Edit

Forrás, fotók: illamasqua.com,

ourvanity.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Égkék, friss smink a tavasz j...

Megérkezett az üde ARTISTRY Indigo Skies kollekció»»

Fiatalság újratöltve

Az Amway ARTISTRY YOUTH XTEND termékcsaládja segít megállítani az idő kerekét»»

L’école és VAGHEGGI kéz...

Olasz fitokozmetikai termékek a L'école üzletében»»

Tavaszváró körmök

Neon, metál vagy pasztell? Az idei szezonban mindegyikkel dögös lehetsz! »»

Pirosíts úgy, akár a profik!

A pirosító üde ragyogást kölcsönöz a bőrnek, de kérdés, hogy kinek milyen való?»»

Douglas Box of Beauty

Kukkants bele a Douglas februári szépségdobozába! »»