Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2015. június 9.

A mix ’n’ match és az egyberészes lesz a strandok sztárja 

Retró, feltűnő mintás, fodros, sportos, vagy éppen elegáns fazon: idén nyáron bátran válogathatunk a stílusos bikinik és fürdőruhák között! Ha megvan a tökéletes darab, már csak bőrünk védelméről kell gondoskodnunk. Minderről a negyedik Arena Stílustitkok Workshopon esett szó, ahol Füster Anett stylist, Révész Klaudia bőrgyógyász és Molnár Andi táncos, műsorvezető volt a divatrajongó közönség segítségére a nyári készülődésben.

 

Arena Stílustippek bikinivásárláshoz

 

1.     Irányítsd a figyelmet! Örökérvényű szabály, hogy azt hangsúlyozd, amit ki szeretnél emelni magadon. Ha nem vagy elégedett például a lábaiddal, válassz mintás, harsány színű felsőt, ami egyből odavonzza a tekinteteket!

2.     Nyújtsd a lábad! Nem születhet mindenki olyan hosszú lábakkal, mint a szupermodellek, de egy jól megválasztott, magasan végződő alsóval sokkal hosszabbnak tűnnek majd lábaid.

3.     Mixelj bátran! Nem csak a városban, hanem a vízparton is divatos a mix ’n’ match, keverd bátran a különböző mintájú vagy színű alsókat és felsőket!

4.     Dúsabb keblek egy szempillantás alatt. Ha telt idomokra vágysz, válassz fodros, redőzött felsőket, így minden szem rád szegeződik majd!

5.     Elegáns darabok, akár vízparti buliba is. Egy elegánsabb egyrészes fürdőruha az esti buliban is szuperül megállja a helyét, választhatsz hozzá sortot vagy szoknyát is. Ehhez már csak egy feltűnő kiegészítő kell és kész is a tökéletes fesztiválszerelés!

6.     Japán hangulatban. Idén a strandruhák helyett válaszd a derékban megköthető kimonó-szerű felsőrészeket, tunikákat!

7.     Mindentudó kalapok. A nyár nélkülözhetetlen darabja, ha a városban nincs bátorságod viselni, a vízpartra mindenképpen vidd magaddal, remekül feldob minden szettet! 

Arena Stílustippek bőrünk védelmében

 

1.     Ismerd a bőrtípusod! Ha tudod, milyen típusú a bőröd (gyakran leég, nehezen barnul stb.) máris sokkal könnyebben kiválaszthatod az igényeidnek leginkább megfelelő napozótermékeket!

2.     Figyelj az arcodra! A naptejek többsége túl zsíros az arcbőrünknek, ez könnyen pattanásokat, mitesszereket okozhat, ezért érdemes erre a területre kifejlesztett speciális fényvédőt használni.

3.     Újrakrémezés! Hiába vízálló a naptej, törölközés, vagy úszás után mindenképpen újra kell krémezni, hiszen az intenzív dörzsöléssel megbontjuk az apró fényvédő részecskéket.

4.     Rengeteg víz! Nyáron még inkább oda kell figyelni az elegendő folyadékbevitelre! Az ideális mennyiség a testsúlyodból könnyen kiszámítható. 10 kilónként legalább 3 dl vizet kellene meginni, ha aznap sportoltál is, ezt a mennyiséget még legalább fél literrel növeld!

5.     Csodás tincsek nyáron is! Hajad is ugyanolyan védelmet igényel, mint a bőröd. Nyáron védd kalappal (ezzel az arcod is árnyékba kerül) és válassz UV védős hajápolókat! A tengervizet és a klóros vizet is próbáld meg minél előbb kiöblíteni, mert ezek még jobban szárítják a hajat.

6.     A csodatevő D-vitamin. A szervezet a D-vitamint napsugárzás hatására állítja elő, ezért nem kell teljesen mormota életet élni, és ellenségként tekinteni a napra. A legújabb kutatások ráadásul kimutatták, hogy ennek a vitaminnak óriási szerepe van a daganatos betegségek megelőzésében és az immunrendszer erősítésében is.

7.     A városban is védd a bőröd! Sokaknak eszébe sem jut, pedig hétköznap munkába menet, vagy a dugóban araszolva ugyanolyan könnyen le lehet égni, mint a tengerparton. Nyáron a legjobb, ha a nappali krémed tartalmaz fényvédőt is, így egyszerre hidratálod és véded a bőrödet. 


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook

Divatba jött a Milkaszín!

Eljött a tavaszi lila öltözetek ideje»»

Oscar, a varázsló

Frizura- és sminkkészítést próbáltunk ki az Oscar Hair & Beauty szalonban!»»

Good Hair Day every day!

Na jó, a GHD-vel tényleg könnyű a minden nap szép haj!»»

Szép cipőhöz szép láb dukál

Ne csak a cipőre figyeljünk, hanem arra is, hogy néz ki benne a lábunk!»»

Pakoljunk okosan a nyaralásra

Bőröndpakolási útmutató»»

Metamorfózis a mosdóban

Átalakulás pillanatok alatt, a női vécében»»