Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Győzd le a narancsbőrt a ForeverBeauty otthoni narancsbőr elleni készülékkel

Narancsbőr ellen rengeteg házi praktikát találni. Azonban a hagyományos otthoni módszerek –narancsbőr elleni krémek, masszírozók, stb. – csupán kismértékben halványítják a bőrön áttüremkedő zsírgolyócskákat. Ráadásul a narancsbőr sajnos még a legkeményebb edzésnek és diétának is hajlamos ellenállni!

A narancsbőrért nem csak a mozgáshiány és az elhízás felelős

A narancsos, karfiolos képződmények gyakran a vékonyabb, rendszeresen mozgó, egészségesen étkező nőkön is megjelennek. A cellulit elsődleges oka ilyenkor a nők bőrének lazább (a férfiak kötőszöveténél gyengébb) szerkezete, valamint örökletes és hormonális tényezők is lehetnek. Ha a kollagén háló – amely a bőr rugalmasságát adja – valamilyen okból nem elég sűrű és feszes, könnyen áttüremkedhetnek rajta a zsírsejtek, hepehupássá téve a bőrfelszínt. Ilyenkor a spártai életmód helyett a bőr erősítésére, feszesítésére kell fókuszálni.

Cellulit ellen kombinált terápia szükséges

Legjobb, ha olyan kombinált narancsbőr elleni kezeléseket végzünk, amelyek a narancsbőr 2 fő okát egyszerre képesek kezelni! Azaz: csökkentik a bőr alatti zsírsejtek méretét, valamint feszesítik és megújítják a laza, megnyúlt bőrt. Ilyen komplex terápiára manapság már nemcsak szépségszalonokban, hanem otthon, saját készülékkel is van lehetőség!

A legjobb anticellulit módszerek – otthonra is!

A zsírsejtek célzott zsugorítására több kezelés (pl. ultrahangos mélymasszázs, LED fényterápia) is képes. Bőrfeszesítésre azonban – amely a narancsbőr elleni kezelések lelkét adja – csak a rádiófrekvenciás (RF) testkezelés nyújt igazán látványos és tartós megoldást. Ha tehát szép eredményre vágyunk, olyan terápiát válasszunk, amely rádiófrekvenciás feszesítő kezeléssel kombináltja a zsírcsökkentő eljárásokat. Vagy szerezzünk be egy otthoni narancsbőr elleni készüléket, amely ilyen komplex, mélyre ható terápiára képes!

Kinek ajánlott az otthoni cellulit terápia?

Aki nem szeret szalonba járni, nem szívesen vetkőzik le mások előtt, vagy állandó időhiánnyal küzd, annak jó szolgálatot tehet egy komplex terápiát nyújtó otthoni narancsbőr elleni készülék. Ilyen a ForeverBeauty 3TECH otthoni narancsbőr elleni készülék, aminek különlegessége, hogy a szépségszalonok 3 zsírcsökkentő, bőrmegújító és nyirokkeringés-fokozó hatású anticellulit technológiáját rejti magában. A Forever Beauty 3TECH otthoni készülék lelkét a rádiófrekvenciás (RF) testfeszesítő technológia adja, ezen kívül ultrahangos mélymasszázs és vörös LED technológiát is beépítettek. Így a test feszesítésével, a zsírsejtek zsugorításával, és a nyirokkeringés felpörgetésével már otthon is komplett anticellulit terápiában lehet részünk. Mindezt kényelmesen, diszkréten és költséghatékonyan.

Mit tud a Forever Beauty 3TECH otthoni narancsbőr elleni és bőrfeszesítő készülék?

 

  • felületi kezelés helyett a narancsbőr gyökerére hat!

Nemcsak felszíni vagy tüneti kezelést nyújt, mint pl. a narancsbőr elleni gélek, hanem a bőr mélyében gyökerező valódi okok ellen lendül támadásba!

  •  mélyre ható narancsbőr elleni kezelést nyújt.

3 kozmetikai technológiájával nemcsak a narancsbőrt okozó zsírsejtek méretét csökkenti, hanem a bőrt is rugalmassá teszi és a nyirokkeringést is fokozza. Így a hatalmas zsírgolyók már nem nyomakodnak át a laza kötőszöveten, tehát a narancsbőr eltűnik, vagy nagymértékben csökken.

  •  eredményesen csökkenti a narancsbőrt.

A kombinált terápia ereje eltünteti vagy jelentősen halványíthatja narancsbőrt a kezelt zónákban. Sőt, a rádiófrekvenciás kezelésnek köszönhetően bőröd már az első alkalom után is simábbnak tűnhet!

  • célzottan a narancsbőrre hat, fájdalom és éhezés nélkül.

Más narancsbőr elleni módszerektől – pl. anticellulit masszázs – eltérően a Forever Beauty 3TECH készülék használata nem jár kellemetlenséggel vagy fájdalommal. Ráadásul pontosan ott hat, ahol használod, így valóban célzott narancsbőr elleni kezelést nyújt. Bőrmegújító hatásának köszönhetően pedig akkor is tökéletes megoldás lehet, ha a diéta és az edzés már csődöt mondott.

  • diszkrét, kényelmes és költséghatékony kezelést biztosít.

Komplex anticellulit terápiára eddig csak forgalmas szalonokban volt lehetőség, tetemes időveszteség mellett, csillagászati összegekért. Az otthoni készülék azonban egyszeri befektetéssel korlátlan kezelést nyújt, napirendhez igazítható, időtakarékos, és verhetetlenül diszkrét.

  • feszesíti a test meglazult bőrét.

A készülékbe épített rádiófrekvenciás technológia bőrmegújító hatású: kúraszerű használata tartósan feszesíti az évek során rugalmatlanná vált, laza bőrt. Tehát nemcsak narancsbőr ellen hatékony, hanem segít visszanyerni a test fiatalos feszességét is.

Bővebb információ: ForeverBeauty.hu

 


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»

Extra DJ settel indul a night...

Nightshopping, vagyis buli és vásárlás egyszerre»»