Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2015. március 19.

Extra DJ settel indul a night shopping szezon az Arena Plazában

Az éjszakai zenés shoppingolás lehet az új őrület! A zene pozitív hatásához nem férhet kétség: a fülbemászó dallamok és ütemes basszusok vásárlás közben is felfrissítenek és energiát adnak. Szükségünk is lesz minderre, hiszen mostantól péntekenként és szombatonként minden eddiginél tovább, este 22 óráig tart nyitva a legnagyobb regionális bevásárlóközpont, az Arena Plaza. Az itthon példa nélküli zenés night shoppingot hamarosan mindenki kipróbálhatja, hiszen az Arena Plaza üzletei a jövőben minden pénteken és szombaton hosszított nyitva tartással, 10-22 óráig várják a késő esti shoppingolás szerelmeseit, amit három héten át rengeteg kedvezmény és a „hosszú napokon” élő DJ show tesz még különlegesebb élménnyé.                                                           

Stílusos választ ad a divat fővárosának számító Arena Plaza a vasárnapi zárva tartást kötelezővé tévő új szabályokra. Március 20-tól kezdve minden pénteken és szombaton egy teljes órával tovább, este 10-ig tartó hosszított nyitva tartással indítja az Arena a tavaszt, amit élő DJ show és extrém kedvezményeső tesz formabontóan izgalmassá.

 „A zene hat a közérzetünkre, elmélyíti érzéseinket, energiával tölt fel és közösségi élményt ad. Az ütem, a dallam a szívünkig hatol, magával ragad, megnyugtat vagy felpörget. Sokszor nem is tudatosul bennünk, de zenei aláfestéssel jobban esnek mindennapi szokásaink is, legyen szó akár kora reggeli készülődésről, akár késő esti vásárlásról” – mondja a zene pozitív lélektani hatásáról Csizmadia Dóra pszichológus.

 

A zenés éjszakai shoppingolást az Arena Plazában próbálhatjuk ki Magyarországon először: március 20-tól három héten át péntek és szombat esténként 22 óráig a világjáró Levi da Cruz pörgeti a lemezeket az Arenában. A Máltán és Ibizán is rendszeresen fellépő DJ inspiráló, kellemes lounge mixeivel hangolódhatunk rá a késő esti vásárlásra.  

 


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»