Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Exkluzív környezetben mutatkozott be a sajtó képviselői és a bloggerek előtt a nagymúltú olasz szépségipari világmárka, a VAGHEGGI.  A sajtóreggelit követően a résztvevőket a Boscolo Budapest Wellness&SPA kényeztette egy csipetnyi olasz luxussal fűszerezve egy egész napon át.

 

A patinás fővárosi luxusszálloda, a Boscolo Budapest Wellness&SPA részlege fogadta az olasz fitokozmetikai márka, a VAGHEGGI első, magyarországi sajtóeseményére meghívott szépségszerkesztőket, valamint szépség- és lifestyle bloggereket. Egy eseményen bemutatni a márka hatalmas termékkínálatát (több mint 300 termék) szinte lehetetlen, de a jelenlévők bepillantást nyerhettek a VAHEGGI varázslatos világába: megismerhették a márka 2016-os tavaszi-nyári újdonságait, valamint átfogó képet kaphattak a márka nemzetközi sikerét támogató kutatómunkáról, filozófiáról és a cég fair trade üzletpolitikájáról, mely több mint 40 éve kíséri útján a brandet. Szó esett a VAGHEGGI marketingvezetésének azon fontos lépéséről, is, mely szerint idén már online is megvásárolhatók a termékek egy többszintes webáruháznak köszönhetően.

A sajtótájékoztató után a VAGHEGGI magyarországi szakmai vezetője révén a résztvevők elsajátíthattak egy aromaterápiás akupunktúrán alapuló arcmasszázs technikát, melynek lényege, hogy a megfelelő illóolajak meghatározott helyre történő masszírozásával az arc és a test hatékonyan tudjon felfrissülni, hosszantartó hatással.

A meghívottak megismerhették a Boscolo Budapest Wellness&SPA spa-menüjét – mely szintén VAGHEGGI termékeket használ -, a különböző létesítményeket, a részleg történetét, építészetét és küldetését is. A sajtótájékoztató után maguk mögött hagyva a hét problémáit, a magas sarkú cipőkből kibújva, a fehér köntösöket magukra kapva igazi luxus wellness-élményt átélve pihenhettek az egyedülálló tér biztonságot és nyugalmat nyújtó falai között.

A termékeket itt tudod meglesni, de akár meg is venni, hiszen az online shopban minden termék elérhető! 

Weboldal: www.ilovevagheggi.info

Webshop: www.shop.ilovevagheggi.info

Facebook: www.facebook.com/ILoveVagheggi

Instagram: www.instagram.com/ilovevagheggi


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

Sikeresen debütált a Magyar D...

A Július 5-én 93. alkalommal rendezték meg a magyar lóversenysport legnagyobb eseményét, a Magyar Derbyt - ezúttal egy divatbemutatóval is kiegészült a program.»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»

Extra DJ settel indul a night...

Nightshopping, vagyis buli és vásárlás egyszerre»»