Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. feburár 22.

London Fashion Week - 2nd day

A második napon a változatosság és a sokszínűség érvényesült Londonban.

A brit fővárosban folytatódik a divat fokozása, nem csoda tehát, hogy az angol tervezők sorra múlják felül elvárásainkat. Ha New York-ban már az első napokon kiderült, hogy az eleganciára hajaznak, akkor Londonban a sokféleséget, variálhatóságot kínálják. A klasszikus eleganciától a karnevál stílusig eléggé széles a paletta, így aztán érdemes résen maradni, hiszen bármelyik pillanatban képesek meglepetéseket okozni.

Jaeger London

A brit márka idei téli kollekciójában a kabátokra élezte ki a tervezést, melyek szinte a teljes show-t végigkísérték különböző méretekben. Elbűvölő kínálat (oversize kabátoktól egészen a csupán nagy darabokig) vonult fel különböző színekben, gyapjúból, kasmírból, de a báránybőrt sem küldte kispadra. A Jaeger London megjelenés az eleganciával egyenértékű, legyen az laza bő nadrág, A-vonalú szoknya, vagy éppen kiskosztüm, melyeket frappánsan hangsúlyoznak a remekbe szabott kabátok.

Jaeger LondonJaeger London

Issa

Daniella Issa Helayel ruhában és szoknyákban képzeli el a 2011-es téli szezonban a hölgyeket, ahol a minták és színek egyaránt megengedettek. Miniruhák és szoknyák, majd elegánsabb hosszú kelmék, támogatják a nőies vonalakat, mindezek pedig selymekből vagy puha szövetekből kelnek életre. A nadrágok kedvelőit sem felejtette el a hölgy, bár lényegesen kisebb számban gondolt rájuk szűk vagy ceruzanadrágaival, könnyed, lágy esésű overalljaival. Issa-nál a szőrme is terítékre kerül, de főként maxi fejfedőként, mely nem csupán izgalmas és rejtélyes, de rendkívül szexi is.

IssaIssa

Louise Gray

A tervezőnő imádja a színeket és a mintákat, és mindezeket nem fél nagy számban kombinálni. A kollekció valóságos karnevál hangulatot teremtett a kifutón, mindez pedig a pop-arty stílus jegyeit idézi meg. Mintáktól és színektől roskadozó szoknyák, ingek, blúzok és nadrágok sorakoztak fel, ahol a térdig érő feltűnő csizmák, vagy éppen lufikból megtervezett fejdíszek képezik a kiegészítők világát. A kollekció mindenképpen elűzi a téli unalmat és szürkeséget, így aztán ha boldogságot lopnál a szívekbe és mosolyt az arcokra, válogass Louise Gray-nél!

Louise GrayLouise Gray

Betty Jackson

Ha a kényelmes, laza darabokat kedveled, akkor Betty Jacksonnál a helyed, aki teljes mértékben gondoskodott arról, hogy ruháiban ne kelljen levegőért kapkodnod. A vonalvezetés a lazaságot is felülmúlja, hiszen minden együttese bő, így levegőssége maximálisan biztosított. A narancsos-pasztelles árnyalatait a fekete virágmintás, vagy éppen nyomott mintás verzói oldják fel, hogy a klasszikus elegancia kedvelői is találhassanak kedvükre valót.

Betty JacksonBetty Jackson

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Körömminták szilveszterre

Búcsúztasd az óévet modern mintás körmökkel!»»

Körömminták karácsonyra

Akár kéz, akár láb, illik hozzá a téli díszítés!»»

Ezt viseld karácsonykor! - 2....

Még több tipp a tökéletes karácsonyi outfithez.»»

Ezt viseld karácsonykor! - 1....

Segítünk összeállítani a ruhabevásárló-listád!»»

We love it: karácsonyi körmök...

Karácsonyfa a karmunkra, saját kezűleg is!»»

Gondolkodj színekben - online...

Mi összeállítottuk - te megrendelheted a neten.»»