Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2009. szeptember 27.

MQ Vienna Fashion Week 1st day

Tőlünk alig néhány száz kilométerre pezseg a divat világa, és talán ezekben a percekben is divatimádók százai figyelik a legújabb bécsi és nemzetközi tervezők ősz és tél idejére tervezett kreációit, ugyanis szeptember 24-én, csütörtökön megkezdődött az első MQ Vienna Fashion Week. A szervezők nem kisebb helyszínt választottak a jeles rendezvény számára, mint a MuseumQuartiert, vagyis a bécsi múzeum negyedet, mely a világ tíz legnagyobb kulturális városrészének egyike.

Ullikotól Callistiig

Ulliko kollekciója az egyszerű szabásvonalakra épült, melyeket a piros, a fekete és a szürke kombinálásával tett még elegánsabbá, visszafogottabbá. A tervező kényelmes viseleteket ajánl a divat követői számára, újra divatba jönnek a lapos cipők és a kapucnik. Sorra vonultak fel a kifutón az óriás galléros kabátok és a Marlene Dietrich stílusú egyenes szabású, bő nadrágok.

UllikoUlliko

Callisti

A Callisti a nőies vonalakra fektette a hangsúlyt, kollekciójában főszerepet kaptak a kosztümök, a különböző díszítőkkel megálmodott ruhák. Bemutatója egy gyönyörű szép, fekete, lágyan omló estélyi ruhával kezdődött, amit bőrruhák tömkelege követett, az egyik nagy sláger pedig egy pántnélküli darab volt. Nagyon sikkes volt az a karcsúsított krémszínű kosztüm is, melyet tervezője álló gallérral és széles övvel bolondított meg.

CallistiCallisti

Ep_anoui

Eva Poleschinski megihlette a közönséget szokatlan anyag kidolgozásaival. A fekete, a krém, a vörös és a türkíz különböző árnyalataiban vonultatta fel ruhakölteményeit, melyeket izgalmas formákkal tett érdekessé. 

Ep_AnouiEp_Anoui

Lakk és bőr

Gina Drewes és Tiberus érzéki, mégis rockos stílusban vonultatta fel a főként lakkból és bőrből készült ruhadarabokat. A karizmatikus designerduó bőrből készült alsóneműket, fűzőket, kabátokat és sokat látni engedő miniket mutatott be a nagyközönség számára. Mély kivágások, érdekes és szokatlan szabásvonalak, lógó hosentrógerek és hosszú bőrcsizmák - mind szexi külsőt varázsoltak a modelleknek.

Gina Drewes&TiberiusGina Drewes&Tiberius

Nőies elegancia

Michel Mayer kollekciójával az elegáns és nőies nőket célozta meg. A design és a funkció keveréke az egyéni műfaja. A klasszikus vonalakat keveri az újdonsággal. Könnyű, lágy esésű anyagokból készült hosszú- és miniruhák, szoknyák, blúzok, pánt nélküli, bőszárú overallok követték egymást a színpadon.  

Michel MayerMichel Mayer

 Sinkovics Szilvia

Forrás, fotók: oe24.at,
mqviennafashionweek.com


Veszják 2009-09-27
Hát

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«2345678»

Körbefonva

Madzagok és pántok a test körül.»»

Bő ujjak

Az ujj aprócska, ám fontos részlet.»»

Afrikai szafarikon

A 2010-es tavaszi-nyári trend részeként ismét magunkra ölthetjük a szafari jellegű ruhákat.»»

A rózsák színe

Újra rózsaszínben pompázhatunk.»»

Sportra fel!

A sportos stílus kellemesen ötvözhető a nőiessel.»»

Neo-burzsoá

Trendirányzatok 2010. tavasz-nyár IV.»»