Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. szeptember 14.

NY FW IV.

A divathét negyedik napja a változatosságról szólt, szinte minden nőtípus talál valami kedvére valót.

Bár nem lehetünk közelről szemtanúi a különleges bemutatóknak, a képek által is közelebb érezhetjük magunkat a pezsgő, divatéhes közönséghez. Ezúttal a sokféleség és sokszínűség került terítékre, és ha azt hinnénk, hogy minden nő ugyanazt akarja, akkor rádöbbenhetünk, hogy ez egyáltalán nem így van. Hölgyeim szabad a csemegézés!

Derek Lam

Lam a nyugat-amerikai stílust hozta el nekünk jövő nyárra, mely leginkább a kaliforniai életérzést kelti életre az ember lányában. Minimalista kreációk, a lehető legnőiesebb formában. A bemutató indigókék farmert idéző anyagokkal indult, ahol a nyári kabát és retro overall egyaránt hódít, majd következett a nyár egyik igen kedvelt színe, a fehér. Kabátok, könnyed, lágy esésű ruhák, szoknyák simogatják a női test hullámait, majd hasonlóan kellemes vonalvezetésű kelmék váltakoztak bézs, mustár, barna, kékes, szürke és fekete árnyalatokban. Az igazán lágy esésű, leheletvékony selymek bizonyára mindenki szívébe belopják magukat.

Derek LamDerek Lam

Diane Von Fürstenberg

A belga származású divattervezőnő az igazán erős karakterű és bevállalós hölgyeket célozta meg kollekciójában, hiszen a rendkívül nőies darabok vagy a minták súlyos áradatától válnak rendkívül feltűnővé vagy az erős színek kombinációjától. A kollekció inkább amerikainak mondható, mint európai jegyekkel tűzdeltnek, hiszen a shortok és ruhák óriás mintái, a minimalistább hatású ceruza nadrágok, laza felsőrésszel való kombinációja, övtáskákkal vagy éppen kerek napszemüveggel megbolondítva, a ’60-’70-es évek Amerikáját idézik.

Diane Von FürstenbergDiane Von Fürstenberg

DKNY

A mintás selyemkendő óriási visszatérésének lehetünk tanúi Donna Karan kollekciójában, hiszen szinte minden egyes kreációnál feltűnik, akár nyakba kötve, akár blúzként alkalmazva. Be kell vallanunk, igazán praktikus lehet egy mutatós kendő, hiszen a fantázia határai szabják meg a hordhatóságát. Karan az apró virágmintákat is visszahozta anyáink fiatalkorából, és azokat a fodros miniruhákat, melyek nem csupán rövidségük, de elegáns dekoltázsuk miatt is kedvenceink lehetnek. A csípőn masnizott öv remekül feldob minden egyes darabot, nem beszélve arról, hogy a derékra kötött blézer is nagy visszatérésnek örvend. Íme egy rendkívül nöies, praktikus, könnyed retrokollekció!

DKNYDKNY

Malandrino

Catherine Malandrino bemutatójának egyik különlegessége abban rejlett, hogy az éppen esőmentes szabad ég alatt tartották, másrészt pedig olyan kreációk mutatkoztak meg, melyeket egy Franciaországban vásárolt ritka kőedény ihletett, Roger Capron munkái közül. A kollekció összes darabja a kézművességnek való hódolat kifejezése, ahol a fonatok, csűrt-csavart anyagok, óriás gladiátorszandálok egyaránt megengedettek. Az elegánsabb vonulatot képviselő selyemruhák is a természetet idézik színvilágukban, kiegészítőként pedig ezen esetekben is nélkülözhetetlen volt egy-egy kézzel készített nyakék.

MalandrinoMalandrino

Victoria Beckham

Úgy tűnik, Victoria Beckham egyre inkább divattervezővé érik, hiszen ha mostanáig csupán a saját stílusából ihletődött, ezúttal alig akad egy-két olyan darab, ami a focistafeleség csontvékony alakját idézi meg. A kreációk nem igazán tekinthetők lenyűgözőnek, de mindenképp dícsérik a haladás szellemét. A ruhák lágyabb vonalvezetésűek, eltűnik az a testre tapadó fűzős érzés, ami több napos koplalást követel meg. A hangsúly az elegancián leledzik, hiszen a tulipán alakú hosszú és rövid ruhák, övvel díszítve, nem csupán rafináltak, de az odaadó munkáról is árulkodnak. Victoria táskakreációi is végre terítékre kerülnek, és bár mindegyik jól sikerült, igencsak árulkodnak arról, hogy megálmodójuk nagy Hermés rajongó.

Victoria BeckhamVictoria Beckham

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»