Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. szeptember 15.

NY FW V.

Micsoda nap! Élénk színek, csodás ruhaköltemények, vonzó hölgyek és stílusos férfiak!

A színorgiát az ötödik napra tartogatták a tervezők, és mindezt olyan dózisban kaphattuk, hogy már-már azt hittük, újra itt a nyár. Különleges női ruhaköltemények, Hilfiger kifutóján pedig a férfitrendek is helyet kaptak, így aztán panaszra semmi okunk: olyan nappal leptek meg, mely az érzékek maximális ingerét váltja ki.

Carlos Miele

Sokan állítják, hogy a brazil bikinik a legszexibbek és legnőiesebbek a világon. A kijelentésben mindenképp lehet valami, hiszen a brazil származású tervező olyan kollekciót mutatott be, melytől egész egyszerűen eláll a lélegzet. Rafináltan csajos, és kifejezetten nőies, szexi és színes ruhadarabok sorakoztak fel a show alkalmával. Csak néhány nadrág és short töri meg a csodálatos ruhák „egyhangúságát”, de azok is ódákat zengenek a női testről. Lágy esésű maxiruhák, szexi arany vagy ezüst hatású koktélruhák, és rendkívül kifinomult, jól megmunkált estélyik, melyek akár királykék, akár mustáros árnyalatokban, de feketében is álomszépek.

Carlos MieleCarlos Miele

Carolina Herrera

Herrera mindig is értette a nők nyelvét, és mindig tudta, hogy mi az, amire kimondatlanul vágynak. Bizonyára tehetségének köszönhető, hogy mindig telitalálatot nyújt, és ez ezúttal sem volt máshogyan. A 2011-es tavaszi-nyári kreációkat Korea nemzeti viselete, valamint a természet szerelmesei által gyűjtögetett virágok ihlették. Óriási kalapok díszelegnek a modellek fején (frizurájukat szinte teljesen elrejtve), ám hatásuk elbűvölő, hiszen szinte megkoronázzák a csodás ruhakölteményeket. A virágminták is domináns díszítési elemei a különféle estélyi és nappali kelméknek, színviláguk pedig a természet legszebb árnyalatait valósítják meg a matérián. A kollekció egyszerűen önmagáért beszél, szinte lehetetlen olyan fogalmakat találni, melyek kifejezik azt az esztétikai élményt, amiben a szem részesül.

Carolina HerreraCarolina Herrera

Thakoon

Bár a fiatal tervező kollekcióját egy nappal korábban mutatták be, a képek elérhetősége késett. Hiába, a tengerentúli újságíró kiszolgáltatott, és kénytelen kivárni a fotográfiákat. Thakoon nem csupán kora és tehetsége miatt került a divatvilág középpontjába, de Michelle Obama, amerikai First Lady egyik kedvenceként is hódít. Akárcsak Alexander Wang, Thakoon is a fehérre szavazott 2011 nyarát illetően. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy akár extrémebb és futurisztikusabb, mint Wang-nél, akár rendkívül könnyed és nőies, mint Thakoon-nál, jövőre a fehér lesz az új homokszín. Thakoon is csupán fűszerezésként szúrt be egy-két fekete együttest, a kollekció domináns darabjai fehérek, halvány púder vagy kékes-szürkés árnyalatúak.

ThakoonThakoon

Tommy Hilfiger

Hilfiger showja is egy nappal korábbra esett, de a rendkívül sokszínű kollekció miatt semmiképp nem szerettük volna, hogy a magyar közönség lemaradjon róla. A vérbeli amerikai stílus színorgiával megbolondítva ezúttal is tökéletesen elvarázsol. Az elegancia kissé háttérbe szorul, és a kényelem, könnyen viselhető ruhadarabok veszik át a dominanciát. Hilfiger igazán remekül ért ahhoz, hogy egy egyszerűnek tűnő fehér shortot vagy miniszoknyát feldobjon egy színes inggel, feltűnő övvel vagy éppen táskával. A férfi és női darabok egyaránt azt a vidám, felhőtlen életérzést sugallják, melyért a kellemes meleg, a simogató napsugarak és az élénk színek felelősek. Hilfiger kollekciója abszolút gyógyír a depresszió és rosszkedv ellen, elég végignézni a képeket és kiválasztani a kedvenceket jövő nyárra.

Tommy HilfigerTommy Hilfiger

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»