Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. szeptember 20.

London FW I.-II.

A divatvilág célkeresztje szigetről-szigetre vándorol: New York után Londonon a világ szeme.

A divathetek folytatódnak, és ha mostanáig a sosem alvó város tartotta éberen kíváncsiságunkat, akkor ezúttal utaznunk kell képzeletben, és áthelyeznünk székhelyünket a ködös brit fővárosba. Az első két nap termése itt is tartogatott meglepetéseket, hiszen az időutazás mellett remekül megfért a lapostalpú cipellős városi kényelem is.

Hannah Marshall

Miss Marshall mindössze 18 darabból álló kollekciója a fekete és világos árnyalatokat részesítette előnyben, ahol a hangsúly a felső testre helyeződik. Hosszú ruha, nadrág vagy szoknya, szinte mindegy, hogy melyiket választjuk, lényeg, hogy a hozzá párosított blúz vagy ing legyen kellően áttetsző. A férfiak bizonyára tárt karokkal fogadják a kollekciót, hiszen az átlátszó felsők alá nem dukál melltartó.

Hannah MarshallHannah Marshall

House of Holland

Henry Holland úgy döntött, hogy ha már nem sikerül mindenkinek ellátogatni New Yorkba, akkor az lesz a legegyszerűbb, ha New Yorkot telepíti át Londonba, legalábbis egy bemutató erejéig. Kreációi egytől-egyig különleges színvilágban pompáznak, melyek a ’70-es éveket idézik meg, és csupán a vizuális élménytől is átélhetjük a New York downtown életérzést. A kiegészítőket sem veszíthetjük szem elől, hisz a fülbevalók olyannyira színesek és impozánsak, némely esetben pedig plüss bevonatúak, hogy egyszerűen szeretnivalók.

House of HollandHouse of Holland

PPQ

A filmvilág kelt életre a PPQ kifutóján, ahol a keleties ihletésű fejfedőkkel megbolondított együttesek igazán lenyűgözőek. A színek párosítása itt sem okozott gondot, és néha olyannyira harsány kombinációkat láthatunk, melyek az édes vattacukros kislány életérzését hozzák vissza emlékezetünkbe. A mintakavalkád sem maradhatott el, sőt a matróz csíkos idei trendet is megtartja. Hölgyeim, nem kell izgulni, ha idén bevásároltunk ilyenekből, hiszen a PPQ gondoskodott arról, hogy kedvenc darabjainkat jövőre se kelljen mellőzni.

PPQPPQ

Twenty8Twelve

Savannah és Sienna Miller 2011-es tavaszi-nyári kollekcióját Jericho-nak nevezte, melyet az utazást és felfedezést imádó hölgyek inspiráltak. A kreációk retró jegyeket hordoznak, és első látásra kedvencünkké válhatnak, hiszen rendkívül kényelmesnek hatnak. Az utazó hölgyek lehetnek csinosak, nőiesek és trendik, de a legfőbb szempont mindig a kényelem. A Miller testvérek nem áltatták sem magukat, sem bennünket, így minden modellre lapos talpú topánokat adtak, hiszen bármennyire is kényelmes egy ruha, a sétákhoz láb is kell, amit nem tör fel egy remekbe szabott magassarkú. A kollekció csinos miniruhákat, remek shortos overallokat, de a jól megszokott farmer rövidnadrágos-inges kombinációt is újragondolta, és kifutóra küldte.

Twenty8TwelveTwenty8Twelve

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»