Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. szeptember 28.

Milano Moda Donna V.

Egyedi megoldások és igazi védjegyek törtek színre az ötödik napon. Ezeket az összeállításokat valóban könnyű megszeretni.

Marni

A Marni nő egy különleges, egyedi világot mutatott. A 2011-es nyári kollekció tulajdonképpen tele van optimizmussal. Minden modell kéttónusú bőr pilótasapkát viselt és az egész bemutatót a retró, sportos vonal jellemezte. A bőr és átlátszó anyagok mellett a mintás ruhák is fontos szerepet kaptak a kifutón. Virágminta, csíkok, pöttyök, na és persze az elengedhetetlen fodor. Ezek a jellemzők az idei Milano Moda Donna védjegyévé váltak.

MarniMarniMarni

Dolce & Gabbana

A Dolce&Gabbana páros nem meglepő módon igazi szicíliai érzékiséggel állította össze legújabb kollekcióját, melynek középpontjában a fehér állt. A tervezők saját bevallásuk szerint „a Dél-Olaszországra jellemző eleganciából és hagyományból” merítettek ihletett. A klasszikus vonalat a fekete-fehér összeállítások és a sok csipke képviselte. Mindez persze cseppet sem unalmas módon, hisz a Dolce&Gabbana nő nem tagadhatja meg önmagát, a romantikus életérzést és a szenvedélyes megjelenést. Ez a kollekció olyan, mint egy fehérnemű összeállítás, csak egy kicsit többet takar, de legalább annyira kifinomult és erotikus.

Dolce & GabbanaDolce & GabbanaDolce & Gabbana

Missoni

Az örökség és a jelen valóságának kombinálása révén egyedi, mással össze nem téveszthető kollekcióval lépett színre a Missoni. A mesés outfitek a mexikói fiesták hangulatát idézik fel. A következő szezonban a merész színek alkotják a trend fővonalát; ennek igyekszik a Missoni is eleget tenni. Vidám, színes táskáira szinte azonnal rá lehet ismerni, mégis mindegyik darab új valamiben. Így kell egyedit alkotni úgy, hogy közben a trendnek sem fordítasz hátat. Vagy egy óriási kalappal.

MissoniMissoniMissoni

Salvatore Ferragamo

Ferragamo-tól a csalhatatlan luxus minőséget vártuk és kaptuk is. A kifutón kifogástalan minőségű darabok jelentek meg. A palettáról tompa színeket (barna, sárga) választott. A modellek fejére kötött kendők pedig egy előkelő hippi viseletet teremtettek. A maxi ruhák mellett, a fűzős szandálok és bikini felsők is a 2011-es nyár kedvencei lesznek a Ferragamo háznál. A tervezés során a luxus mellett fontos szerepet töltött a kényelem is, ezért ezeket az összeállításokat valóban könnyű megszeretni.

Salvatore FerragamoSalvatore FerragamoSalvatore Ferragamo

Szlopóczki Janka

Forrás, fotók: vogue.co.uk


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»