Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. szeptember 29.

Milano Moda Donna VI.

A hatodik napon egy minden igényt kielégítő butik nyitotta meg kapuit a kifutón. A már jól ismert tervezőknek köszönhetően mindenki kedvére válogathatott a színes vagy matt, a merész vagy épp elegáns darabok közül.

DSquared2

A laza, könnyed városi nők vonultak fel a DSquared2 kifutón. A nagy keretes fekete szemüveg elengedhetetlen kellékként jelent meg, míg a kalapok is visszatérő motívumoknak számítottak. Alapvető outfit az ing, nadrág, zakó párosítás volt. Az erősen férfias hatáson a shortok, bikinik és bőr kellékek üde színfoltként oldottak egy kicsit. A show végére a színfalak mögül az estélyi ruhák is előbukkantak. A szigorú tervezés, a férfias hatás azonban még erre is rányomta egyedi bélyegét.

DSquared2DSquared2DSquared2

Roberto Cavalli

A Just Cavalli után Roberto Cavalli is színre lépett. Kíváncsian vártuk az újabb szülinapos show-t. Roberto Cavalli a Milano Moda Donna hatodik napjának kezdetén erős irányvonalat jelölt ki, melynek alapelemei a kifutót körbefutó trópusi növények és a ruhákon megjelenő kígyóbőr, csipke, és a rengeteg rojt. Cavalli ezúttal egy merész, erősen domináns tervezési stílust követett. Elkészített ruhái pedig megosztó jellegűek. Akinek tetszik ez a stílus, az mindegyik darabot imádja. Akinek nem, annak ajánljuk a Just Cavalli összeállítást, ami sokkal színesebb és ahonnan az állatminták sem hiányoznak. A Roberto Cavallo outfit halvány színeit az átlátszó anyagok, a bőrt szabadon hagyó formák és a sok rojt rendkívül izgalmassá és vagánnyá teszik.

Roberto CavalliRoberto CavalliRoberto Cavalli

Iceberg

A milánói divathét során az Icebergtől egy könnyed viseletet láthattunk, ahol mindenki megtalálja azt, amit keres. Számos különböző anyag és többféle stílus váltotta egymást. Átlátszó vagy épp horgolt anyagok, színes vagy matt árnyalatok váltották egymást, mintha egy minden igényt kielégíteni kívánó butikban járnánk. Szafarit idéző shortok, laza inggel, asszimetrikus mintás szélfútta ruhák, kifinomult irodai outfit. A sort még hossza lehetne folytatni, de ez a néhány darab is pontosan rámutat az Iceberg sokoldalúságára.

IcebergIcebergIceberg

Giorgio Armani

A Giorgio Armani vásárlók elégedettek lesznek a legújabb gyűjteménnyel. Jó minőségű anyagok, elegáns, kifinomult stílus, a zakók fantáziadús változatai és fekete, kék színpaletták várták az érdeklődőket. Az átlátszó anyagok, a szép sziluettek és a fejre kötött kendők mesés összhangról tanúskodtak. Armani-nál még mindig lehet nadrágot vagy épp legginget húzni a szoknya alá, ami a nagy olasz tervezőnél még jól is mutat. Estélyi ruháit hamarosan a red carpeten láthatjuk viszont. Vagy inkább magunkon?

Giorgio ArmaniGiorgio ArmaniGiorgio Armani

Szlopóczki Janka

Forrás, fotók: vogue.co.uk


orosz gréta 2010-11-30
minden paszol csak a 2.sorban a kék ruha borzasztó.
orosz gréta 2010-11-30
sorry 3.
orosz gréta 2010-11-30
minden paszol csak a 2.sorban a kék ruha borzasztó.

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»