Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. október 2.

Paris FW III.

Elérkezett a 2011-es tavaszi-nyári prêt à porter bemutató sorozat harmadik napja.  Egy új nap Párizsban, ahol már megcsillogtatta pár patinásabb név a nagyérdemű előtt a legfrissebb kreációját. Megmutatták, hogy érdemes nőnek lenni, mert a következő szezon bővelkedik szebbnél-szebb vonalakban és témákban. Tizenkét nagybemutató közül csemegézünk ezúttal is.

Nina Ricci

A divatház művészeti vezetője, Peter Copping a nőiesség finom részleteiből alkotta meg legújabb kollekcióját. Sok kis fodor, csipke, húzások, és számtalan rafinált apróság az, amire felfigyelhetünk a ruhadaraboknál. A lágy selyem szövetek, áttetsző matériák libbenő finomsága a pasztelles árnyalatokkal hihetetlenül megkapó. A kosztümök a klasszikus francia vonalakra épülnek, ám nagyon újszerű elgondolásban. A púderes árnyalatok mellett a fekete, sárga, a rózsaszín is helyet kap. Játszik az élénk színek üde hatásával, ám a szolid virágminták is felbukkannak. Overálokat és szoknyás együtteseket is láthatunk franciás életérzéssel.

Nina RicciNina RicciNina Ricci

Balenciaga

Az 1980-as évekből merített a tervező, Nicolas Gesquière, mely egy nagyon lázadó módon vált kézzel fogható kreációkká. Az alapszín a fekete, melyet kihívó pirossal és kékkel tesz még extrémebbé. Nagy minták, határozott sziluettek, boka villantó, bő szabású nadrágok és ujjatlan ingek és zakók meghökkentő látványa tárul elénk. Az áttetsző anyagok egyszerű szabásokkal párosulnak, pöttyök és virágminták játékos összhangjával. A merev anyagok karakteresek, a szigorú zárt szabások pedig visszafogottságot sugallnak.

BalenciagaBalenciagaBalenciaga

Balmain

A rock'n'roll életérzés áradt a kifutóról a Christophe Decarnin által megálmodott Balmain kollekcióban. Bőrkabátok, kitűzők, szűk leggingsek, megtépázott harisnyák, ezek egyértemű stílusjegyek.  Persze a szakadt farmer sem hiányozhatott a ruhadarabok közül, a dögös csajok pedig rövidke shortot kaptak. Vörös és fekete, a szó nem klasszikus értelmében újra életre kelt. Üdeséget a fehér ingek, fűzők és pólók vittek az outfitekbe. A bőr is hangsúlyos, fűző és minishort egyaránt megtalálható, ám a bőrdzseki sem maradhat ki a sorból. Glamúros, rockos kollekció némi vadsággal.

BalmainBalmainBalmain

Zac Posen

A tervező a „femme fatale” nőt öltöztette fel 2011-es tavaszi-nyári ruháival. Ismét a vörös és fekete dominál, ezúttal érzéki módon tollak, áttetsző textilek, szűk, testet követő sziluettek formájában. Rafinált megoldásokat láthatunk, ahol az a fő szempont, hogy elcsábítsuk a kiszemelt áldozatunkat. Igazi fülledt párizsi lokál hangulat árad a darabokból, az alkalmi ruhák maxi és térd közeli hosszakban tűntek fel sokat láttató és sejtető megoldásokkal. 

Zac PosenZac Posen

Zac Posen 

Manish Arora

A „Futurisic Baroque” nevet kapta a designer legújabb kollekciója. A rokokó beütés keleties jelleget kapott, a keleties aranysárkányok ívei, formái tűnnek fel a kreációkon díszekben, mintákban. Arany, kék, piros, sárga: vagyis dús, élénk színvilágot kombinált a tervező. S hogy még teljesebbé tegye a látványt: fodrokat, nagy, látványos vállakat álmodott meg a ruhákhoz. Szűk, testet követő sziluettek jellemzik a darabokat, időnként megtörve a látványt határozott ívekkel. Aki ilyen ruhákat visel, az semmiképp sem sorolható be a szürke, hétköznapi nők közé.

Manish AroraManish AroraManish Arora

Ann Demeulemeester, Sharon Wauchob, Barbara Bui, Rick Owens, Lutz, AF Vandevorst és a Bless tavaszi ajánlatát láthatta még a szakma és a nagyközönség ezen a napon.

Ungor Tímea

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»