Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2009. november 15.

Vigyázat, fertőző!

Herczeg Zoltán péntek éjfélkor sztárok segítségével divattámadást indított a Studioban. Mi ott voltunk és megfertőződtünk a H1Z1-el.

Gengszter világ

A divatbemutató története akkor kezdődött, mikor Michael Madson besétált Herczeg Zoli belvárosi üzletébe és beleszeretett a látott darabokba. A magyar tervező hamarosan felkérést kapott, hogy dolgozzon az amerikai színész saját cégének is. A tárgyalások még folynak arról, hogy a magyar tervek Amerikába jussanak, de az amerikai életérzés már megérkezett hozzánk. A tegnapi bemutató alapkoncepciója a gengszter világ megteremtése volt. Olykor a New York bandáiban, máskor meg a Sin Cityben érezhettük magunkat, hála a kalapoknak, szivaroknak, hegyes orrú cipőknek. Természetesen a zenét sem lehet figyelmen kívül hagyni. A divatbemutatókon megszokott ütemes, lüktetős Dj-keverős helyett az Isten háta mögött névre hallgató élő zenekar kísérte végig a kollekciót.

Divatshow és sztárparádé

Herczeg Zoltántól már megszoktuk, hogy mindig valami meglepetéssel készül. Az első meglepetés azonban sajnos nem az volt, hogy pontban éjfélkor elkezdődött a show. Viszont a késésnek hála, szinte teljesen megtelt a Studio és mire felhangzottak az első akkordok, akkor már számos vaku kattant a sötétben. Vakura pedig ugyancsak szükség volt, hiszen a kifutók nem voltak teljesen kivilágítva. A többes szám használata ez esetben nem véletlen, hiszen a szokásos kifutó helyett most három is volt. Mindig volt valaki mindegyik kifutón, amelyek között hidak, lépcsők és alagutak segítették a közlekedést. A divatshow nem lett volna igazi a sztárparádé nélkül. Tizenegy ismert művész vállalkozott arra, hogy most modellként is megmutatja magát. Így tegnap este Németh Kristóf, Mészáros Árpád Zsolt, Kárpáti Levente, Varjú Kálmán, Miller Zoltán, Pindroch Csaba, Szabó Győző, Rékasi Károly, Stohl András, Homonnay Zsolt és Hajdú Steve uralta a kifutót. Nem is rosszul. Közismert művészeink a nem szokásos szerepben is lenyűgöző teljesítményt nyújtottak. Maffiózók léptek elénk gépfegyverrel, szivarral, sétabottal a kézben, akik néha viccesnek, néha ijesztően komolynak tűntek, de minden esetben egyediek voltak. Láthattunk tőlük fekvőtámaszt, sorozat lövést, térden állást, kúszást, sőt még vetkőztek is nekünk. Hölgyeim, aki kihagyta, bánhatja, mert hála az uraknak, igazán szórakoztató divatshowban lehetett részünk.

Bajusz nélkül sehova!

A kollekciót egységes arculat jellemezte, számos kiegészítővel. Az amerikai gengszter stílusnak megfelelően senkiről sem hiányozhatott a hosszú műbajusz, de néhány kalap, napszemüveg és sétapálca is váltotta egymást. A hegyes orrú, kis sarkú, olykor színes változatban is megjelenő cipők fokozták a hangulatot. És hogy mit kínál Herczeg Zoltán az idei télre? Például bőrkabátot selyem inggel, vagy H1Z1 mintás pólót és zakót mellénnyel. Egyik kedvenc darabunk a kockás öltöny lett, de ehhez hasonló egyedi stílust képviseltek a nyaknál fodrokban végződő ingek, a finoman csillogó mellények és a hosszú irha kabátok prém szegéllyel. Herczeg nem riadt vissza a rózsaszín, vagy az arany szín használatától sem, de kerülte a túlzott színkavalkádot. Ez a kollekció valóban a férfias rosszfiúknak készült.


Szlopóczki Janka

Fotó: Antal László


horváth ilona 2009-11-26
Babygirl,a válaszom az hogy SENKI! Ezek a ruháknak mondott rongyok döbbenetesek! A turkálóban külömb van! Ez az ember csak egy bohóc, tehetségtelen f sz.örül ha havonta egy rongyát rá tudja tukmálni valamelyik buta haverjára.Ö nem ebböl a sz bol él az tuti!
Bősz Krisztina 2009-11-17
Én voltam a bemutatón, és a ruhák ugyan nem nagyon tetszettek, de irtó jó hangulat volt és a műsor első osztályú volt szerintem!! :)
Mse 2009-11-17
Háát, én igazán stílusos fickót még nem láttam Herczegben... Mondjuk lehet hogy a hajógyárin megy ez a style...nemtom, mert nem járok oda sem :D
Babygirl 2009-11-17
De ki veszi meg ezeket? Az oroszok???? :D
lili 2009-11-17
Na okés. Végre itt vannak a képek. Mókásak.
Eve 2009-11-17
Némely kép vicces. :D Kár, hogy nem voltam ott. :(
lili 2009-11-15
Várom a képeket.

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Fashion Week Budapest

Mindig is úgy gondoltam, hogy a Toni&Guy FashionWeek a magyar divatélet legrangosabb eseménye kis hazánkban. Az...»»

MQ Vienna Fashion Week

Pár héttel ezelőtt levelet kaptunk a bécsi thai nagykövettől… Bécsi Divathetek négy thai származású divetterv...»»

FF 2014 AW Fashion Show, Lond...

Itthon kevés brand jár el úgy, mint az igazán nagyok. Nem is gondolnátok, hogy egy olyan márka, mint az F&F, mek...»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

A Toni&Guy FWB második részében az ANDA, a Nanushka és a USE Unused kollekcióját mutatjuk be!»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Toni&Guy Fashion Week Budapest már harmadik alkalommal! Természetesen Mi is ott voltunk!»»

A magyar delegáció - Elle Fas...

A Nubu, Kata Szegedi és Dori Tomcsanyi mutatta be nekünk SS kollekcióját!»»