Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. április 19.

Cosmopolitan Bikini Show

Idén a Budapest Atrium Café szolgáltatta a helyszínt a Cosmopolitan Bikini Showhoz. Fürdőruha trend tekintetében ez a bemutató adja a legátfogóbb képet, nem véletlenül várjuk minden tavasszal, hogy képbe kerülhessünk.

 

Már megint az Atrium

Pénteken este a VIP, szombaton kétszer is a public bemutató várta az érdeklődőket. Az Atrium Café két szinten is szórakoztatta a megjelenteket, egy kifutóval fenn, egy kifutóval lenn. Mi a felső szintet választottuk, amely egészen sokáig teljesen átlátható és tömegtől mentes volt. A Bad Boyz táncosai lepték el nyitásként a kifutót, de azt leszámítva, hogy a fiúk helyesek és izmosak, túl nagy és bonyolult koncepciót és koreográfiát nem igen láthattunk. Az aláfestő zene változatos volt, mely a Cosmo énekes címlaplányait idézte, de éppen ebből kifolyólag nem kapott a show rendezettséget, kissé kaotikusnak tűntek a zenei (össze)vágások.

Visszafogott szexualitás

Ahogy arról már adtunk korábban egy nemzetközi áttekintést, az idei fürdőruha trend talán nem annyira izgalmas, mint a korábbiak, de azért most is tudunk sítlusosan csobbani.

A színek valamivel visszafogottabbak, s a fazonok is egyszerűbbek a múlthoz képest. Nemzetközi viszonylatban elég erősnek tűntek az egyrészes fürdőruhák, nálunk – bár lesznek – még mindig inkább a kétrészesek kelendőek. Idén nem trendi a tanga, sokkal inkább a hagyományos alsók, sőt, a 40-es éveket idéző francia bugyik bolondítják meg az outfitet. A tavaly annyira menő tankinik és trikinik is háttérbe szorultak. A kétrészes fürdőruhák kerülik a kényelmetlenséget, azaz kevés a push-uppal, vagy merevítővel rendelkező, s általuk jótékony vizuális csalást előidéző darab. Ettől függetlenül ne essen kétségbe, akinek kisebb a melle, mint szeretné, vékonyabb szivacsok, és a nyakbakötős megoldások emelik azt, amit emelni kell.

Kis és nagy halaknak egyaránt

A párizsi romantikát idéző virágminták kicsit nagyanyáink korát idézik, romantikus, gondtalan, naív összhatást keltenek, nem úgy, mint a fekete domina vonal. A fekete váltja a nyáron oly népszerű fehéret, nagyon sok divatház alapszíne volt a 2010-es fürdőruha trendben. Csillogó rátétekkel és kiegészítőkkel szexisen elegáns, de erősítheti démoni/domina énedet is. A tengerész stílus nagyon hangsúlyos az idei nemzetközi trendben, így természetesen eredeti közegében, a tengerpart mellett is helyet követel magának. A sötétkék, fehér és piros hármasa keveredik egymással, leginkább csíkos, vagy egyszínű matériákon. Az állatminták és a szafarik világa idén is megjelenik, nagyon hibázni itt nem lehet: ha igazi vadmacska vagy, a földszíneken keresztül is átjön majd, hogy nem hivatásos ragadozó vagy.

A fény és hangtechnika hagyott némi kivetnivalót maga után, de összességében kellemes péntek estét töltöttünk el a CBS-en, mely estén – kisebb képzavarral élve - a hab a tortán a csokoládéba mártott eper volt – fotósunk kérte, hogy a csokis epernek mindenképpen jusson szerep a tudósításban.

A divatbemutatóról készült képeket itt találod.

FashionTime

Fotó: Holecz Endre


Shoegal 2010-04-21
hát nem vagyok elájulva a fürdőruháktól....az egyetlen darab ami elnyerte a tetszésemet, az óriási szalmakalap:-)
Szabó Dóri 2010-04-19
külföldön sokkal trendibb fürdőruhákat lehet kapni, itthon hiába van annyi márka, kábé ugyanazt kínálja mindegyik
Mse 2010-04-19
Szerintem is unalmasak azok a füürdőruhák, amiket itthon lehet kapni, amit meg a shown mutattak be, azok is uncsik voltak. Színtelen-szagtalan, ha facebookon lennék, akkor tuti nem kapna egy lájkot sem
Bősz Krisztina 2010-04-19
Én voltam szombaton a bemutatón, és ott nem volt változatos a zene. Az összes Lady Gaga és Rihanna számot lejátszották, néhány Justin Timberlake-vel keverve. De más nem volt. A táncos fiúk is unalmasak voltak a 3. tour után, a fürdőruhák meg... volt néhány érdekes darab és most nem feltétlenül pozitívan értem. De általában ugyanazok, amiket már évek óta hordunk a strandon. Tényleg ilyen uncsi a fürdőruha divat, vagy csak Magyarországon van ez?

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Fashion Week Budapest

Mindig is úgy gondoltam, hogy a Toni&Guy FashionWeek a magyar divatélet legrangosabb eseménye kis hazánkban. Az...»»

MQ Vienna Fashion Week

Pár héttel ezelőtt levelet kaptunk a bécsi thai nagykövettől… Bécsi Divathetek négy thai származású divetterv...»»

FF 2014 AW Fashion Show, Lond...

Itthon kevés brand jár el úgy, mint az igazán nagyok. Nem is gondolnátok, hogy egy olyan márka, mint az F&F, mek...»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

A Toni&Guy FWB második részében az ANDA, a Nanushka és a USE Unused kollekcióját mutatjuk be!»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Toni&Guy Fashion Week Budapest már harmadik alkalommal! Természetesen Mi is ott voltunk!»»

A magyar delegáció - Elle Fas...

A Nubu, Kata Szegedi és Dori Tomcsanyi mutatta be nekünk SS kollekcióját!»»