Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. december 17.

Hajshow+divatbemutató egyben

Hajkreálmányait mutatta be a Hair Code fodrászat és az In Hair fodrászpáros egy Laarka divatbemutatóval egybekötött hajshow-n 2010. december 15-én este, az U26-ban.

Az elsősorban a fodrászszakmában dolgozó közönségnek megrendezett esemény az In Hair-es Blazsovszky László és Kovács Krisztián ötleteként, a Hair Code fodrászat közreműködésével és a Laarka ruhakreációival valósult meg. A rendhagyó rendezvényre nemcsak szakmabeliek, hanem a divat- és a frizuratrendek iránt érdeklődők is sokan érkeztek, így 21 órára meg is telt az U26, a hideg, havas hétköznap este ellenére.

Hair Code és Laarka

Először a Bajcsy-Zsilinszky úton található fodrászszalon öt hajstylistja mutatta meg tehetségét a rendezvényen, mindannyian más, fantáziadús frizurákat készítve. A szalon nyolc modellt vonultatott fel a színpadon, a lányok haja egyedi, és mégis hordható fazonokat kapott. A demo-modelleken kívül öt modell haja élőben, a közönség előtt készült el. Nem csak frizurájukkal, de öltözékükkel is elnyerték a lányok a közönség tetszését, amely Csömör Boglárka divattervező dekoratív dresszeinek köszönhető. A Laarka kollekció színpadon látott darabjait a kifinomultság, a visszafogott, de stílusos elemeket tartalmazó variációk hatották át: az egyszínű, komor szürke tónusokat a divatos váll- és nyakmegoldások, valamint a vagány, kreatív hajköltemények tökéletes kombinációja tette fiatalos és mégis elegáns, nőies stílusúvá.

Jernei Anita

A Hair Code-csapat egyetlen női fodrásza a színpadon modellje megunhatatlan, hátul rövid, és előre fokozatosan hosszabbodó tincsekben megvalósuló frizuráját hosszú kék tinccsel tette különlegessé, míg demo-modellje sportos, rövid, feketés-lilásvörösen fénylő, a fejtetőn hosszúra hagyott, így több fésülési fazon lehetőségét magában rejtő frizurával mutatkozott be.

Papp Károly

A hajstylist a göndör és a szögegyenes fazonokat ötvözte egy frizurán belül, kreativitását pedig azáltal fokozta még tovább, hogy a színpadon a modell barna hajába belevágva az alsó rétegekből szőke, újraértelmezett melírtincseket fedett fel; demo-modellje pedig egyszerre extravagáns és elegáns, elöl lesimított, a tarkón középen szabályos kerek lyukban végződő egyedi kontyot viselt.

Torkos Szabolcs

Mézszőke loknikkal varázsolta bájosan nőiessé modelljét a Hair Code szalon harmadik fodrásza, aki a színpadon regulázta meg viselőjének rakoncátlan göndör fürtjeit, lágy ívben az arcnak keretet adó oldalfrufrus megoldással kiegészítve a hajkreálmányt.

Keczán György

A közönség előtt a szőke, vállig érő, egyenes fazonú és egyenes vágástechnikát bemutató hajhoz készített szabályos, egészen a szemöldökig érő frufrut a hajszobrász, míg demo-modellje szintén szőke, igen extrém, aszimmetrikusan rövidre nyírt frizurát kapott, amelyet egy - a haj hosszabbodásának vonalát követő - kék csík tett még felejthetetlenebbé.

Sütő László

Világosszőke, közepesen rövidre vágott fazonú frizurán dolgozott a színpadon a Hair Code fodrásza, akinek segítségével a helyszínen jelen lévők a frizurakészítésnek a puhítással kapcsolatos tevékenységét nézhették végig. Az eredmény ismét sikert aratott sokoldalú, szélfútta, több stílusba beszárítható fazonjával.

In Hair

Blazsovszky László és Kovács Krisztián követte a Hair Code teamet a show-n, a két fodrász egyszerre lépett színpadra fekete, merész latexdresszt és lakk miniruhát viselő modelljeikkel. A lányok mindketten rövid frizurát kaptak a bemutatón: egyikük kissé hosszabb, össze-vissza borzolható, sötétbarna frizurával, míg másikuk egészen rövidre vágott, világosszőke, vagány stílusú hajjal képviselte az In Hair hajszobrászait.

Hagyományteremtő rendezvény

Az este nem ért véget a fodrászprodukciók bemutatásával, a show alatt a Stereotrip zenélt, a bemutató után pedig Candyman da Marquis, Rizkid és Kormix feleltek a bulihangulatért. A szervező In Hair páros hagyományteremtő rendezvényt kívánt létrehozni, reméljük, hogy a második, majd a többi eseményük is az elsőhöz hasonló, magas színvonalú műsor lesz.

A közönségre egészen biztosan számíthatnak a következő produkciók során is, olyan nagy figyelemmel kísérték ugyanis a nézők a bemutatót, hogy még a bárpult felé való utunk során is kedvesen megkértek arra, hogy ne takarjuk el a színpadot, mert az éppen munkálkodó fodrászok egy mozdulatáról sem szeretnének lemaradni. Így mi is inkább egy helyben maradva a vágástechnikákra fókuszáltunk, hátha tanulhatunk valamit a mesterektől. Várjuk a legközelebbi bemutatót is, de igyekezniük kell a leendő bemutató fodrászoknak, ha felül kívánják múlni a rendezvény debütáló műsorán látottakat.

Doroszlai Beáta

Fotók: Baumgartner Viktor


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Fashion Week Budapest

Mindig is úgy gondoltam, hogy a Toni&Guy FashionWeek a magyar divatélet legrangosabb eseménye kis hazánkban. Az...»»

MQ Vienna Fashion Week

Pár héttel ezelőtt levelet kaptunk a bécsi thai nagykövettől… Bécsi Divathetek négy thai származású divetterv...»»

FF 2014 AW Fashion Show, Lond...

Itthon kevés brand jár el úgy, mint az igazán nagyok. Nem is gondolnátok, hogy egy olyan márka, mint az F&F, mek...»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

A Toni&Guy FWB második részében az ANDA, a Nanushka és a USE Unused kollekcióját mutatjuk be!»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Toni&Guy Fashion Week Budapest már harmadik alkalommal! Természetesen Mi is ott voltunk!»»

A magyar delegáció - Elle Fas...

A Nubu, Kata Szegedi és Dori Tomcsanyi mutatta be nekünk SS kollekcióját!»»