Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. április 21.

Francia stílusóriás kis hazánkban is

Nem kell mostantól Franciaországig mennünk, ha lágyan nőies, pasztellszínű, pihe-puha anyagokból készült, finom ruhákra vágyunk – itthon is megnyíltak ugyanis az első Camaïeu butikok.

Örömmel fogadtuk hát a francia divatház meghívását ünnepélyes, divatbemutatóval egybekötött boltnyitására, amelyet a Westend City Centerben található üzletükben tartottak. Nem csak a budapestiek örülhetnek a Camaïeu termékeknek, hiszen hazánkban mostantól nyolc butik tárja ki kapuit a francia divatra éhesek számára.

Sajnos – vagy inkább szerencsére – nem lesz elég szezononként csak egyszer betérni a fővárosi Aréna Pláza, Árkád, Campona, Mammut, MOM Park Westend, a győri Árkád vagy a nyíregyházi Korzó bevásárlóközpontok bármelyikébe, ugyanis minden héten száz termékkel fog bővülni az üzletek kínálata.

Bár extrém, monumentális ruhaköltemények nem lepték el a kifutót, a Camaïeu kollekcióban látott visszafogott, trendi elegancia így is kielégítette francia divat iránti igényünket. Pláne, hogy végre nem ugyanazok a modellek sétáltak előttünk végig, mint a legtöbb divatbemutatón. A 2011. április 19-i eseményen a márka idei tavaszi-nyári kollekciója mutatkozott meg előttünk, melynek darabjait akár ott a helyszínen rögtön meg is vásárolhattuk volna.

Pretty woman

A ma már 950 üzlettel rendelkező divatház darabjainak mindegyike az egyszerűségen alapul, jól tudva, hogy akkor is lehet valaki „jó nő”, ha nem a leglengébb vagy leggiccsesebb outfitekbe bújik. A dresszeknél is ez a szabály érvényesült: bájos fazonok, stílusos dekorációk és kellemes anyagok ízléses kombinációja tette még sugárzóbbá a kifutón végigvonuló lányok megjelenését.

Lovely lady

Az elegánsabb koktélruhák mellett hétköznapibb viseleteket is láttunk a kínálatban, melyek esetében ránk van bízva, hogy fontosabb alkalomra vagy laza szabadidős programra szeretnénk inkább hordani őket. Ehhez is több verziót találtunk: fodros kislányos, nagy mintás trendi és dögös vörös dresszeket egyaránt.

Cool girl

Bőségesen álltak rendelkezésre laza csajos darabok is: a kedvenc a vagány szalmakalapos, lenge blúzos, bő farmeros összeállítás, de szívesen látjuk gardróbunkban a kockás inges, répanadrágos vagy a mintás blúzos, forrónacis felöltőket is.

Camaïeu colors

A lágy pasztelles árnyalatok mellett a harsány színek sem hiányoztak a Camaïeu ruhatárából. Azokon a darabokon, amelyeken a tavaszi virágok színe elevenedett meg, a fazonok ízlésesen leegyszerűsödtek, átadva a főszerepet a tarkaság kiteljesedésének. A modellek pedig a kezükben tartott gerberákat átadták a közönség hölgy tagjainak a bemutató végén.

Ahogy befejeződött a divatshow, a vendégsereg rögtön reppent is szét a butik polcai között; a vörös szőnyegen lépdelő TrendAttack-lányok megjelenését megirigyelve vetettük bele magunkat mindannyian az örömteli shoppingolásba.

Doroszlai Beáta

Fotók: Holecz Endre


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Fashion Week Budapest

Mindig is úgy gondoltam, hogy a Toni&Guy FashionWeek a magyar divatélet legrangosabb eseménye kis hazánkban. Az...»»

MQ Vienna Fashion Week

Pár héttel ezelőtt levelet kaptunk a bécsi thai nagykövettől… Bécsi Divathetek négy thai származású divetterv...»»

FF 2014 AW Fashion Show, Lond...

Itthon kevés brand jár el úgy, mint az igazán nagyok. Nem is gondolnátok, hogy egy olyan márka, mint az F&F, mek...»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

A Toni&Guy FWB második részében az ANDA, a Nanushka és a USE Unused kollekcióját mutatjuk be!»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Toni&Guy Fashion Week Budapest már harmadik alkalommal! Természetesen Mi is ott voltunk!»»

A magyar delegáció - Elle Fas...

A Nubu, Kata Szegedi és Dori Tomcsanyi mutatta be nekünk SS kollekcióját!»»