Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. február 13.

Stíluskalauz a Levi’s 2012-es férfi farmerekhez

Szűk-, bő-, skinny vagy bootcut farmer? Most megtudhatod, hogy az elnevezések pontosan mit is takarnak.

Az idei szezon két legnagyobb  slágere a skinny és a szűkülő szárú farmer, de ezek mellett számos más fazon is kapható a Levi’s®-nél, mint például az egyenes szárú, a bővebb szárú, a bootcut fazon vagy éppen a már ikonikusnak számító 501®es farmer. Most bemutatunk néhányat a kedvenceink közül.

501®-ES FARMER: AZ EREDETI EGYENES SZÁRÚ NADRÁG

Az eredeti és időtlen gombos farmer, mely a Levi’s® márkanév elválaszthatatlan része. Az 501-es farmer legjellemzőbb tulajdonsága az úgynevezett „Anti-Form” kialakítás, mely a farmernek arra a részére vonatkozik, ami a fenék felett, a hát alulsó részével találkozik. A legtöbb farmernek ez a része lekerekítve illeszkedik a hátra, az 501-es farmer esetében viszont a farmernek ez a része egyenesen és mereven áll a fenék felett. Ezáltal a farmer sokkal kényelmesebb viseletet biztosít. A Levi’s® most ezt az ikonikus darabot rengetegféle kiképzésben biztosítja, például streccs és nem streccs változatokban is.

505TM –ÖS FARMER: REGULAR STRAIGHT (EGYENES SZÁRÚ FAZON)

Az egyik legkedveltebb fazon az 505-ös nadrág, mivel egyenes szárú, normál derékhosszúságú és kellemesen egyenes, nem szűkített, de nem is bő szárú nadrág. Főleg azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik a szűkített szárú nadrágokat túlságosan szűknek érzik, viszont mégsem szeretnének nagyon bőszárú nadrágot hordani. 

508TM –AS FARMER: SZŰKÜLŐ FAZON, MELY A LÁB VONALÁT KÖVETI (ANGOLUL: REGULAR TAPERED)

Az 508™-as farmer, a láb vastagságának arányait követi, térd alatt szűkebb, térd fölött pedig bővebb, azonban derék és csípő tájt nem szűkített fazonú, így ezeken a részeken normálisan illeszkedik a testre, az egyenes szárú nadrágokhoz hasonlóan. A szár alja általában a cipő felett ér véget, ezért csak minimálisan vagy egyáltalán nem takarja el a cipőt. A nadrág tökéletesen illeszkedik a csípőre, se nem túl magasan, se nem túl alacsonyan. 

510TM –ES FARMER: SKINNY

Ezek a rock n’roll farmerek a legszűkebb fazonok a kollekcióban, szorosan követik a láb vonalát. Mivel a nadrág anyagának egy bizonyos százaléka streccs anyagból készül, amellett, hogy szűk fazonú, rendkívül kényelemes is, ami a nadrágok esetében ritka párosítás. 

511TM –ES FARMER: SLIM

Akik túl szűknek találják az 510-es nadrágot, viszont mégis szeretnének valami hasonló fazonú nadrágot kipróbálni, azok mindenképpen az 511-es farmert válasszák! Enyhén bővülő szárú, mint az 510-es skinny farmer, de azért a többi farmerhez képest egy szűkebb szabású nadrág. A slim farmerek alacsony derekúak és cipzárasak. 

562TM –ES FARMER: LOOSE TAPERED (LAZÁN SZŰKÍTETT SZÁRMEGOLDÁS)

Akik eddig 534-es farmert viseltek, most mindenképpen próbálják ki az 562™-est. Ez az egyik leglazább fazonú nadrág: izgalmas szármegoldással, ami ugyan kissé a láb vonalához igazodik, követi annak formáját, azonban sokkal lazábban, mint az 508-as. Az 562-es laza, hétköznapi stílust kölcsönöz és nagyon kényelmes viselet. 


Ajándékötlet Valentin-napra: ...

Tüzes és hűvös, kalandvágyó és kifinomult a partnerünk? Akkor ezt neki!»»

Rózsabimbók és napsárga

Elkészült a Prieston 2015-ös tavaszi-nyári kampánya!»»

Haute Couture Fashion Week - ...

Tegnap Elie Saab, Jean Paul Gaultier és a Valentino vitte kifutóra a couture álmait. Már mutatjuk is ...»»

Haute Couture Fashion Week - ...

A hatalmas vonumenű divathét harmadik napján a Chanel, a Giorgio Armani Privé és Alexandre Vauthier m...»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Télies és férfias darabok...

... hogy az erősebb nem se fázzon!»»

Sima és selymes arcbőrű férfi...

Csúcsformában a férfias bőr a borotválkozás alatt és után is!»»

Öltönyszabályok 4. - a nadrág

Mindent a helyes nadrágról!»»

Öltönyszabályok 3. – za...

Milyen alkatra milyen zakót válasszunk?»»

Öltönyszabályok 2. – za...

Ezekre ügyeljünk a méret kiválasztásakor!»»

Öltönyszabályok 1. – ál...

Mikre figyeljünk öltönyválasztáskor?»»