Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. február 13.

Stíluskalauz a Levi’s 2012-es férfi farmerekhez

Szűk-, bő-, skinny vagy bootcut farmer? Most megtudhatod, hogy az elnevezések pontosan mit is takarnak.

Az idei szezon két legnagyobb  slágere a skinny és a szűkülő szárú farmer, de ezek mellett számos más fazon is kapható a Levi’s®-nél, mint például az egyenes szárú, a bővebb szárú, a bootcut fazon vagy éppen a már ikonikusnak számító 501®es farmer. Most bemutatunk néhányat a kedvenceink közül.

501®-ES FARMER: AZ EREDETI EGYENES SZÁRÚ NADRÁG

Az eredeti és időtlen gombos farmer, mely a Levi’s® márkanév elválaszthatatlan része. Az 501-es farmer legjellemzőbb tulajdonsága az úgynevezett „Anti-Form” kialakítás, mely a farmernek arra a részére vonatkozik, ami a fenék felett, a hát alulsó részével találkozik. A legtöbb farmernek ez a része lekerekítve illeszkedik a hátra, az 501-es farmer esetében viszont a farmernek ez a része egyenesen és mereven áll a fenék felett. Ezáltal a farmer sokkal kényelmesebb viseletet biztosít. A Levi’s® most ezt az ikonikus darabot rengetegféle kiképzésben biztosítja, például streccs és nem streccs változatokban is.

505TM –ÖS FARMER: REGULAR STRAIGHT (EGYENES SZÁRÚ FAZON)

Az egyik legkedveltebb fazon az 505-ös nadrág, mivel egyenes szárú, normál derékhosszúságú és kellemesen egyenes, nem szűkített, de nem is bő szárú nadrág. Főleg azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik a szűkített szárú nadrágokat túlságosan szűknek érzik, viszont mégsem szeretnének nagyon bőszárú nadrágot hordani. 

508TM –AS FARMER: SZŰKÜLŐ FAZON, MELY A LÁB VONALÁT KÖVETI (ANGOLUL: REGULAR TAPERED)

Az 508™-as farmer, a láb vastagságának arányait követi, térd alatt szűkebb, térd fölött pedig bővebb, azonban derék és csípő tájt nem szűkített fazonú, így ezeken a részeken normálisan illeszkedik a testre, az egyenes szárú nadrágokhoz hasonlóan. A szár alja általában a cipő felett ér véget, ezért csak minimálisan vagy egyáltalán nem takarja el a cipőt. A nadrág tökéletesen illeszkedik a csípőre, se nem túl magasan, se nem túl alacsonyan. 

510TM –ES FARMER: SKINNY

Ezek a rock n’roll farmerek a legszűkebb fazonok a kollekcióban, szorosan követik a láb vonalát. Mivel a nadrág anyagának egy bizonyos százaléka streccs anyagból készül, amellett, hogy szűk fazonú, rendkívül kényelemes is, ami a nadrágok esetében ritka párosítás. 

511TM –ES FARMER: SLIM

Akik túl szűknek találják az 510-es nadrágot, viszont mégis szeretnének valami hasonló fazonú nadrágot kipróbálni, azok mindenképpen az 511-es farmert válasszák! Enyhén bővülő szárú, mint az 510-es skinny farmer, de azért a többi farmerhez képest egy szűkebb szabású nadrág. A slim farmerek alacsony derekúak és cipzárasak. 

562TM –ES FARMER: LOOSE TAPERED (LAZÁN SZŰKÍTETT SZÁRMEGOLDÁS)

Akik eddig 534-es farmert viseltek, most mindenképpen próbálják ki az 562™-est. Ez az egyik leglazább fazonú nadrág: izgalmas szármegoldással, ami ugyan kissé a láb vonalához igazodik, követi annak formáját, azonban sokkal lazábban, mint az 508-as. Az 562-es laza, hétköznapi stílust kölcsönöz és nagyon kényelmes viselet. 


Nosztalgia FIBULA-módra

FIBULA 2015 SS»»

A leggings, amely nem mindig ...

Nushi - a szupermenő magyar dizájner leggings»»

DORA ABODI a londoni divathét...

Az immáron nemzetközileg is jegyzett DORA ABODI luxus pret-a-porter márka ismételten meghívást kapott...»»

Ruhák, festmények és fuvolasz...

Celeni 2015ss Collection featuring PAF Showcase»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Télies és férfias darabok...

... hogy az erősebb nem se fázzon!»»

Sima és selymes arcbőrű férfi...

Csúcsformában a férfias bőr a borotválkozás alatt és után is!»»

Öltönyszabályok 4. - a nadrág

Mindent a helyes nadrágról!»»

Öltönyszabályok 3. – za...

Milyen alkatra milyen zakót válasszunk?»»

Öltönyszabályok 2. – za...

Ezekre ügyeljünk a méret kiválasztásakor!»»

Öltönyszabályok 1. – ál...

Mikre figyeljünk öltönyválasztáskor?»»