Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. november 9.

Lady Gaga extrém ruhái Budapesten

Lady Gaga extravagáns turnéja vasárnap este a magyar rajongókat is elkápráztatta. A kétórás showműsorban a rengeteg történés mellett - Gaga metrókocsikon lovagol, szörnyekkel csatázik, stb. - mindenképpen figyelemreméltó a számos, gyökeresen különböző ruha, amelyeket Gaga magára öltött. Zenei ízléstől függetlenül az énekesnő divatra gyakorolt hatása kétségtelen.

A 2009-ben már a legjobban öltözött sztárok között számon tartott énekesnő számos ponton kapcsolódik a divatvilághoz. Legutóbb húsból készült ruhájáról cikkezett hetekig minden divattal foglalkozó magazin, de Gaga öltözött már szabadságszobornak is, belekóstolt a divattervezésbe, szerepelt az Elle címlapján és legutóbbi, az Alejandro című számához készült klipjét maga Steven Klein, ikonikus divatfotós rendezte

Budapesti koncertjén Lady Gaga ruhatárában láthattunk átlátszó, műanyag apácaruhától kezdve a dominajellegű bikinin keresztül a szikrázó melltartókig mindent, amit ennyi időbe be lehetett sűríteni.

A koncert elején Gaga egy rendkívül érdekes vállmegoldással rendelkező vörös talárban és szokatlan fejfedőben tündökölt.

Lady Gaga

Komplett színdarabra hajazó showjának következő jelenetében egy metrókocsiba zárva énekelt átlátszó, műanyagból készült apácaruhájában.

Lady Gaga

Következő összeállítása viszonylag nehezen értelmezhető volt.

Lady Gaga

Ezt egy lengébb, de szintén szőrös kreáció követte.

Lady Gaga

A nagy volumenű kosztümök után egy éles váltással a szegecses latexbikini került előtérbe.

Lady Gaga

Ezt követte az este kétségkívül legkülönlegesebb kreációja, a Gaga-féle angyaljelmez. A ruha különlegessége, hogy mind a fejdíszbe, mind a ruhába egy-egy motort építettek, amelyekkel az egyes szálak mozgásra bírhatóak és ezáltal az egész ruha dinamikussá válik. Ehhez az öltözethez egyébként egy hatalmas ezüst szárny is tartozott, amellyel a hátán később az énekesnő az égbe emelkedett.

Lady Gaga

Az angyaljelmezt egy fényes bőr body követte. Gagát a történet szerint ebben a ruhában támadják meg a Central Park szörnyei, ami miatt innentől kezdve az énekesnő testét vérfoltok tarkítják.

Lady Gaga

A különleges háromdimenziós megoldásokkal színesített türkiz ruhát Lady Gaga a már korábban említett Alejandro című szám éneklése közben viselte. 

Lady Gaga

Ezután következett a Gaultier által tervezett Madonna-féle csúcsos melltartókra emlékeztető szikrázó ruha, amely felforrósította a hangulatot a fináléra.

Lady Gaga

A show befejező akkordjára az énekesnő „kristályruhába” bújt és ebben a ragyogó kreációban tündökölt.

Lady Gaga

Mindezek mellett még több különböző ezüstös és fekete kreáció megjelent a színpadon és természetesen a show alatt számos igazi „Gagás” kiegészítővel is találkozhattunk: rendőrkalap, óriás napszemüveg, hatalmas fejdísz. Összegezve: igazán Lady Gaga.

Fotók: starcasm.net


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»