Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. november 27.

Vajon ki tervezi Kate Middleton esküvői ruháját?

Napok óta attól hangos a világsajtó, hogy Kate Middleton és William herceg hamarosan egybekel. Vajon kiválasztották már a tervezőt, aki megálmodja majd az ara ruháját? Ha kíváncsi vagy a válaszra, olvass tovább!

A nagy nap 2011. április 29-én lesz és a ruha természetesen csak hercegnőhöz illő lehet. Kate Middleton és Vilmos herceg esküvőjét az évtized, ha nem az évszázad esküvőjének jósolják, így az esküvői ruha is a divattörténelem része lesz. Nem sokkal azután, hogy a pár hivatalosan is bejelentette eljegyzését, elindultak a találgatások, vajon ki lesz majd a ruha tervezője, kit választ majd Kate? Egyáltalán angol tervezőt fog majd felkérni? Olyan hatalmas méretű lesz majd a ruha uszálya, mint amilyet Diana viselt 1981-ben? Az esélyesek között említették Bruce Oldfield-t, a sztárok kedvelt menyegzői ruhatervezőjét, Phillipa Lepley-t és Kate kedvenc alkotóját, Daniella Issa Helayel-t.

A választás végül Issa Helayel-re esett, aki ruháival a nők életébe minden tekintetben eleganciát varázsol: „Az elegancia és a kényelmes viselet nem zárják ki egymást, sőt az alapja az, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.” - nyilatkozta a tervező.

Nem valószínű, hogy Kate olyan mesébe illő ruhát szeretne választani, mint amilyen annak idején Diana hercegnőé volt, mint ahogy az sem elképzelhető, hogy váll nélküli, merész ruhát visel majd, hiszen tükröznie kell személyiségét, és tekintettel kell lennie a királyi családban betöltendő pozíciójára, ugyanakkor biztosan hangsúlyozni fogja majd nőies vonalait.

 Jaksa Edit

Forrás, fotók: suite101.com,

millionlooks.com,

vogue.co.uk,

blogs.wsj.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»